Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Byron DIC-22815Art.nr: 3089857

Byron
Videodörrklocka
trådlös, skärm, 200 m räckvidd
Beskrivning
Art.nr: 3089857
Byron DIC-22815 är en trådlös videodörrklocka med en 4,3 tum stor bärbar skärm och 200 meters räckvidd. Vill du se vem som är vid dörren från var som helst i huset? Det kan du med Byron DIC-22815.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3089857
Byron DIC-22815 är en trådlös videodörrklocka med en 4,3 tum stor bärbar skärm och 200 meters räckvidd. Vill du se vem som är vid dörren från var som helst i huset? Det kan du med Byron DIC-22815.

Produktinformation

Egenskaper

Byron DIC-22815 är en trådlös videodörrklocka med en 4,3 tum stor bärbar skärm och 200 meters räckvidd. Vill du se vem som är vid dörren från var som helst i huset? Det kan du med Byron DIC-22815. Detta intercom-system med bärbar skärm är mycket användbart när du vill vara tillgängligt hela tiden. När du har gäster vid din dörr tar videoporttelefonen automatiskt ögonblicksbilder och korta videofilmer med VGA-kameran. Filmerna sparas på ett MicroSD-kort (MicroSD-kort ingår ej). Systemet har en räckvidd på 200 meter förpackningen innehåller uppladdningsbara batterier för inomhusskärmen och utomhusenheten.

Se vem som ringer på dörren
Den bärbara skärmen på 4,3 tum visar vem som ringer på dörren och tack vare VGA-kameran med en sikt på upp till 2 meter kan du även se om någon ringer på din dörr när det är mörkt ute. Inomhusskärmen och utomhusenheten har en räckvidd på upp till 200 meter. Du kan därför ta med inomhusskärmen överallt i huset och ändå vara ansluten.

Alltid tillgänglig
Byrons trådlösa videointercom-enhet drivs med laddningsbara batterier så att den kan fungera helt trådlöst. Utomhusenhetens batteri varar i 4 till 6 månader när det laddas. Adaptern för utomhusenheten fungerar också på inomhusenheten och kan laddas när som helst. Det går till och med att ansluta inomhusenheten till ett upplåsningssystem för dörrlås som låser upp din dörr på avstånd. Intercom-systemets inomhusenhet är också utrustad med en svarsknapp med vilken du kan prata med dina besökare vid din dörr handsfree.

Handsfree
Intercom-systemets inomhusenhet är utrustad med en svarsknapp med vilken du kan prata handsfree. Du kan också välja mellan 20 olika melodier och justera volymen på ringsignalen. På så sätt kan du justera intercom-enheten helt efter dina behov. Ljudet kan justeras till en hög volym, därför är denna porttelefon perfekt för personer med nedsatt hörsel.

Trådlös anslutning
Byron DIC-22815 är ett trådlöst system där utomhusenheten och inomhusskärmen kommunicerar med varandra över 2,4 GHz-frekvensen. På så vis slipper man installera enheterna med kablar, samt att installationen blir mycket enkel. Byron-systemet kan kompletteras med ytterligare en inomhusskärm. På så sätt kan du placera flera skärmar i huset. Det går även att köpa till en strömadapter (strömadapter med skruvanslutning) till utomhuseenheten. På så vis strömförsörjs enheten konstant och man slipper ladda batteriet.
  • Dörrklocka med kamera och display
  • 4,3 tum stor skärm
  • Upp till 200 meters räckvidd
  • Tvåvägskommunikation
  • Mörkerseende
  • Stöd för elektriska dörröppnare

Leveransomfattning

  • 1 styck inomhusskärm (4,3 tum)
  • 1 styck utomhusenhet
  • 1 styck batteriadapter för inomhus- och utomhusenhet
  • 1 styck batterier (3,7 volt)
  • 1 styck monteringsplatta för utomhusenhet
  • 1 set skruvar och pluggar
  • 1 set bruksanvisning
Tekniska data 
IP-klassningIP44
Typ av installationTrådlös
Decibel80 dB
Strömförsörjning utomhusenhetUppladdningsbart batteri (Tillbehör: strömadapter)
Batteritid6 månader per laddning
Maximal kapacitet på minneskort32 Gb
Vinkel, horisontellt90 grader
Belyst tryckknappJa
VolymkontrollJa
AnvändningsområdeHemma
Monteringsbar på väggJa
Frekvens2,4 GHz (ej wifi)
MörkerseendeJa
Inspelning tillMicroSD, maximalt 32Gb (ingår ej)
FärgVit
Kameraupplösning800x400 (VGA)
Frame rate25
Upplösning på skärm1024 x 600
UtbyggbartJa
MikrofonJa
Spänning in (laddare)100-240 V (50/60 Hz)
InspelningsfunktionerVideo och foto

Specifikationer

EAN 8711658449838

Rekommenderat