Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Byron DBY-25931Art.nr: 3089841

Byron
Dörrklocka
med trådlös tryckknapp
Beskrivning
Art.nr: 3089841
Byron DBY-25931 är en trådlös dörrklocka med lång trådlöst räckvidd på upp till maximalt 200 meter. Dörrklockan har en unik design med justerbar volym via ett touchvolymreglage.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3089841
Byron DBY-25931 är en trådlös dörrklocka med lång trådlöst räckvidd på upp till maximalt 200 meter. Dörrklockan har en unik design med justerbar volym via ett touchvolymreglage.

Produktinformation

Egenskaper

Byron DBY-25931 är en trådlös dörrklocka med lång trådlöst räckvidd på upp till maximalt 200 meter. Dörrklockan har en unik design med justerbar volym via ett touchvolymreglage. Kitet innehåller en supersmal tryckknapp som passar alla dörrklockor samt en portabel mottagare. Den trådlösa bärbara mottagaren kan placeras i hela hemmet och har en räckvidd på 200 meter. På detta sätt kommer du aldrig att missa en besökare. Tryckknappen drivs av ett batteri med en livslängd på 3 år ( som ingår) och installeras enkelt bredvid ytterdörren. Tryckknappen har en LED-indikator som tänds när knappen trycks. Mottagaren är portabel kan därför tas med överallt i huset. Befinner du dig ofta på ovanvåningen? Ta med dig mottagaren upp så missar du inte när någon ringer på dörren.

Fullt anpassningsbar
Dörrklockan kan ställas in helt efter dina egna önskemål. Välj önskad melodi från 8 alternativ och ställ in önskad volymnivå med volymreglaget. Volymen kan justeras i 11 olika steg, med maximalt 85 dB. Dörrklockan har ett tyst läge, vilket kan vara bra om man har barn som vill sova. Används det läget så blinkar LED-lampan på mottagaren när någon ringer på dörren.

Enkel installation
Använd den medföljande dubbelsidiga tejpen för att fästa det vattentåliga tryckknappen. Den trådlösa mottagaren kan placeras var som helst i huset. Vill du även få meddelanden på din telefon när någon ringer på dörren? Byron DBY-25931 är helt kompatibel med Smartwares PRO-serien. Denna serie är ansluten till Smartwares Link (säljs separat), hjärtat i ditt smarta hem.
  • Kompatibel med Smartwares PRO-serie för smarta hem-lösningar
  • Går att sätta i tyst läge
  • Välj mellan åtta melodier och justera volymen i 11 steg
  • Kan placeras var som helst
  • IP44 väderbeständig tryckknapp

Leveransomfattning

  • 1 styck dörrklocka
  • 1 styck tryckknapp
  • 1 styck USB-kabel
  • 1 styck manual
  • 1 styck tryckknapp

Specifikationer

EAN 8711658439570

Rekommenderat