Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

STANLEY Förvaring, lager och miljö

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du förvaringslösningar från Stanley inklusive hård respektive mjuk maskinförvaring och verktygsförvaring.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
137 produkter

Stanleys förvaringssortiment är uppdelat i olika kategorier.

STANLEY

Förvaringssortimentet STANLEY har brett utbud och god kvalitet. Få ordning i förrådet eller garaget med att smidigt samla små som stora tillbehör eller el- och handverktyg.

STANLEY ESSENTIAL

Den perfekta lösningen till hemmasnickaren som vill ha ordning i garaget eller i det lilla förrådet. Smidig förvaring som håller allt på plats, alltifrån skruvar till elverktyg.

STANLEY FatMax

Ideal lösning för byggarbetsplatsen eller till den som ställer högre krav på sin förvaring. Står emot tuffare miljöer och håller högsta kvalitet och prestanda.

STANLEY FatMax PRO-STACK

Staplingsbar förvaring för proffs

Som proffs vet vi att du behöver vara anpassningsbar och organiserad. Därför har Stanley skapat ett brett utbud av stapelbara, mångsidiga förvaringsprodukter. Oavsett om du behöver små tillbehör eller stora verktyg kommer du med hjälp av FatMax PRO-STACK att kunna planera, packa och stapla för dagen som ligger framför dig.

Kompatibelt med TSTAK

STANLEY TSTAK-serien har bytt namn till PRO-STACK och fått ett utvidgat utbud för att möta kraven från ett ännu större antal professionella användare.

Den nya PRO-STACK förvaringsserien är helt kompatibel med den befintliga STANLEY TSTAK-serien. PRO-STACK och TSTAK-enheter är utbytbara och kan användas med varandra som en del av ett universellt förvaringssystem.