Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Lenz 5.1 TOE CAP SLIM FITArt.nr: 3116019

Lenz
Värmestrumpa
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3116019
Ett par värmestrumpor med extra tåvärme både ovan och under tårna. Tunnare och smalare version för dig med smala fötter.
Prisjakt
PriceRunner
1 470,46 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
XS (32-34)

Estimerat 5-6 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3116019
Ett par värmestrumpor med extra tåvärme både ovan och under tårna. Tunnare och smalare version för dig med smala fötter.

Produktinformation

Egenskaper

Lenz 5.1 TOE CAP SLIM FIT är ett par värmestrumpor med extra tåvärme både ovan och under tårna. Tunnare och smalare version för dig med smala fötter. 5.1 TOE CAP SLIM FIT har insydda värmeelement som värmer både under och över tårna för maximal effekt. Tåvärmen håller igång blodcirkulationen extra bra även i sträng kyla. Strumpan är lite tunnare för att sitta extra bra i tighta skidpjäxor. Förstärkningar på strumpans framsida dämpar trycket mellan pjäxa och skenben. Modellen är också utmärkt för ridstövlar och andra tighta skor och stövlar.

Passformen över vaden är perfekt tack vare strumpskaftets höga elasticitet. Strumporna passar därför lika bra på kraftigare vader och tack vare den breda komfortlinningen så hasar de inte. Strumporna är stickade vänster/höger och ringbandaget säkerställer perfekt passform. Vadderade förstärkningar skyddar tårna och hälen. Kombinationen av merinoull och tekniska fibrer torkar snabbt och transporterar effektivt bort fukten. Merinoull och silke i materialmixen ger ett hygieniskt klimat i dina skor och ullen har en naturligt bakteriehämmande effekt emedan silket ökar slitstyrkan. Värmen alstras av uppladdningsbara litiumjonbatterier som fästs med tryckknappar högst upp i strumpskaftet.

På Lenz batteripackar kan du justera värmenivån både manuellt och via bluetooth i en mobilapp. Mobilfunktionen är superpraktisk då du inte behöver öppna upp byxorna och justera på strumpan när du t.ex. sitter i skidliften. Det finns tre värmelägen och med batteripack rcB 1200 håller strumporna värmen upp till 14 timmar, med batteripack rcB 1800 håller värmen i upp till 20 timmar.

OBS! Det här är enbart strumpan, batteripack köpes separat.
  • Värmestrumpor med tåvärme
  • Värmer tårna både ovan- och underifrån
  • Förstärkningar över häl och skenben
  • Extra tunn och smal strumpa
  • För dig med smala fötter
  • Tunnare strumpa, perfekt för pjäxor, ridstövlar och andra tighta kängor

Leveransomfattning

  • 1 par Värmestrumpor
  • 1 styck Tvättpåse
Tekniska data 
TvättistruktionerMaskin 30 grader
Material50 % polyester, 25 % polyamid, 15 % merinoull, 5 % silke, 3 % spandex, 2 % polypropylen

Specifikationer

Modell Unisex

Färg Grå, Röd, Svart

Batteri ingår Nej

Flamskydd Nej

Storlek XS, 32, 33, 34

EAN 9006729010758

Rekommenderat