Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena 11501-20Art.nr: 2970651

Gardena
Trädgårdshandske
mobilpekfunktion
Beskrivning
Art.nr: 2970651
Trädgårdshandske som andas för enklare plantering och skötsel. Handsken har god passform och är av ett material som är både flexibelt och luftigt. Den praktiska mobilpekfunktionen gör handsken smartphonekompatibel.
Prisjakt
PriceRunner
89 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
75 kr -16%
Inkl. moms
Finns i olika varianter
8/M
9 st i lager | Skickas måndag, 27 mar
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2970651
Trädgårdshandske som andas för enklare plantering och skötsel. Handsken har god passform och är av ett material som är både flexibelt och luftigt. Den praktiska mobilpekfunktionen gör handsken smartphonekompatibel.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Oavsett om trädgårdshandskarna i storlek M från GARDENA används för plantering och omplantering av blommor eller för att bära krukor är de en utmärkt hjälp vid lättare trädgårdsarbete och växtskötsel. Silikonbeläggningen på handflatan ger arbetshandsken ett stadigt och säkert grepp. Med det goda greppet kan du sköta trädgårdsarbetet bekvämt och enkelt. Handsken består av ett flexibelt och luftigt nätmaterial så att du inte behöver svettas för mycket om händerna. Trädgårdshandskarna har mikrofleece med svettabsorbering, så att det är lätt att torka bort svetten från pannan. De här universalhandskarna kännetecknas av den perfekta passformen. Manschettens och handryggens flexibla material känns bekvämt så fort du trär på handskarna. Den praktiska mobilpekfunktionen, som gör handsken smartphonekompatibel, är också mycket användbar. Den gör det möjligt att använda pekskärmen på en smartphone eller surfplatta med pekfingret och tummen utan att ta av handsken.

Textilierna som används i de här trädgårdshandskarna med perfekt passform är Oeko-Tex® Standard 100-certifierade och därför fria från skadliga ämnen. Handsken består av 65 % polyester, 15 % nylon, 12 % bomull, 6 % polyuretan och 2 % elastan.
  • Passar vid lättare trädgårdsarbete och växtskötsel
  • Perfekt passform
  • Flexibelt och luftigt nätmaterial
  • Med mikrofleece med svettabsorbering
  • Praktisk mobilpekfunktionen som gör handsken smartphonekompatibel
  • Oeko-Tex Standard 100-certifierade textiler i handsken och därför fria från skadliga ämnen

Specifikationer

Färg Blå

Storlek 8, M

EAN 4078500051699

Rekommenderat