Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Tiki TikiSTARTArt.nr: KA110100

Tiki
Andningsskydd
Beskrivning
Art.nr: KA110100
Andningsskydd som i realtid mäter kraften i varje andetag och levererar automatiskt den luft och det tryck som du behöver. Ergonomiskt utvecklat för långvarig komfort, högsta prestanda och har den högsta skyddsklassen. Passar för alla typer av arbete i skadlig miljö.
Prisjakt
PriceRunner
7 784 kr
Inkl. moms

Estimerat 7-9 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: KA110100
Andningsskydd som i realtid mäter kraften i varje andetag och levererar automatiskt den luft och det tryck som du behöver. Ergonomiskt utvecklat för långvarig komfort, högsta prestanda och har den högsta skyddsklassen. Passar för alla typer av arbete i skadlig miljö.

Produktinformation

Egenskaper

TikiSTART är ett grundpaket från Tiki som innehåller allt du behöver för att börja arbeta med Tiki. Tiki är en svensk uppfinning som revolutionerat marknaden för filtrerande andningsskydd. Skyddet mäter kraften i varje andetag i realtid och levererar automatiskt den luft och det tryck som du behöver.

Ett Tiki-andningsskydd är ergonomiskt utvecklat för långvarig komfort, högsta prestanda och har den högsta skyddsklassen. Det är enkelt att byta ut delarna i andningsskyddet eftersom allt finns som reservdelar och om masken blir repad eller har använts i en miljö med farliga partiklar kan du enkelt byta ut den till en ny mask. Flytta enkelt över fläkt och filter till den nya masken på bara några sekunder.

Tiki är helt unik i sin konstruktion. Borta är trasslet med otympliga slangar och klumpiga externa enheter. I Tiki är mask, fläkt och filter samlat på ett ställe. Vikten är lägre, andningen går lättare och sikten är bättre. Tiden för rengöring och sanering är reducerad till nära noll. Tiki andningsskydd har även två inbyggda LED-lampor som är kraftfulla och energieffektiva. Lamporna är placerade över ögonhöjd och lyser enkelt upp i trånga utrymmen, vilket gör att du kan ha båda händerna fria. Fördelen med LED-lampor är att de påverkar batteritiden minimalt. Du tänder ljuset med ett knapptryck.

Fläkten sitter skyddad inuti masken och fläkthastigheten regleras automatiskt tack vare den innovativa tryckgivaren som styr mängden luft som behövs för att hålla övertryck i andningsskyddet. Den förbättrade sikten gör arbetet säkrare och underlättar visuell kommunikation med dina medarbetare. Partikelfiltret är certifierat enligt högsta klass för partikelfilter (P3) och sitter fäst med bajonettfattning ovanpå masken. Det gör att filtret byts med ett enkelt handgrepp på mindre än 5 sekunder. Alltihop hålls på plats med en elastisk sele som enkelt justeras till god passform.

Tiki passar för alla typer av arbete i skadlig miljö (så länge det finns syre i luften), men utvecklades ursprungligen för virologiskt skydd för fält- och sjukhusarbete. Andningsskyddet klarar alltså dessa högt ställda krav på säkerhet och användarvänlighet. Så oavsett om du slipar på båten, sanerar asbest eller arbetar i biologiskt smittade miljöer så kommer med största sannolikhet arbetet att gå lättare och vara säkrare med Tiki.
 • Grundpaket innehållande allt som behövs för att börja med Tiki
 • Mäter kraften i varje andetag - levererar automatiskt den luft och det tryck du behöver
 • Ergonomiskt utvecklad för komfort och hög prestanda
 • Enkelt att byta ut delar
 • Inget trassel - utan otympliga slangar och externa enheter
 • Mask, fläkt och filter på samma ställe
 • Låg vikt och bra sikt
 • Försedd med två inbyggda LED-lampor som friar dina händer och enkelt lyser upp i trånga utrymmen
 • Fläkten sitter skyddad inuti masken
 • Lämplig för alla typer av arbeten i skadliga miljöer

Leveransomfattning

 • 1 styck Mask (medium)
 • 1 styck Huvudband
 • 1 styck Fläktenhet
 • 1 styck P3-filter
 • 1 styck Laddare

Specifikationer

EAN 7350087570136

Recensioner

Rekommenderat