Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Flir ONE ProArt.nr: MZ13598-1

Flir
Värmekamera
för iOS
Beskrivning
Art.nr: MZ13598-1
Med tillbehöret FLIR ONE Pro förvandlar du din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Se infraröda bilder i realtid direkt på skärmen och upptäck lätt eventuella vattenläckor och värmeförluster så att du kan hålla energikostnaderna nere.
Prisjakt
PriceRunner
6 877 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: MZ13598-1
Med tillbehöret FLIR ONE Pro förvandlar du din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Se infraröda bilder i realtid direkt på skärmen och upptäck lätt eventuella vattenläckor och värmeförluster så att du kan hålla energikostnaderna nere.

Produktinformation

Egenskaper

FLIR ONE Pro är ett litet tillbehör som förvandlar din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera tillsammans med FLIR ONE-appen. När du fäster tillbehöret på din smartphone eller surfplatta och startar appen visas infraröda bilder i realtid direkt på skärmen. FLIR ONE Pro läser av värmeenergin så att du kan se och mäta hårfina temperaturvariationer ur ett termografiskt perspektiv. Med FLIR ONE Pro kan du snabbt och enkelt upptäcka energiläckor i hemmet, se vad som händer i trädgården om natten och mycket mer.

Hem- och byggnadsinspektion
FLIR ONE Pro passar för alla från byggare till mäklare och ger dig och dina kunder all information som krävs för att fatta viktiga beslut tack vare FLIR:s bildförbättringsteknik VividIR™. Upptäck temperaturskillnader som uppstår vid bristande eller felaktig isolering, luftläckage och fuktangrepp etc. Nu behöver du inte gissa dig fram längre. Du hittar snabbt källan till energiförlust, vattenskador och strukturella problem och kan illustrera dem för kunderna – och visa att defekterna har åtgärdats – och därmed jobba snabbare och mer effektivt.

HVAC och VVS
Om du jobbar med VVS behöver du ett enkelt verktyg som hjälper dig att snabbt och effektivt hitta problem. Du behöver kunna visa kunderna exakt vad som är fel och att du sedan faktiskt har åtgärdat det. Det spelar ingen roll om det rör sig om en luftläcka, vattenläcka eller kortslutning, FLIR ONE Pro visar var problemet sitter.

Beröringsfri temperaturmätning
Många vanliga elfel genererar värme. Det gör att potentiella problem snabbt och enkelt kan hittas med FLIR ONE Pro. Du får exakt beröringsfri temperaturmätning på säkert avstånd från strömförande utrustning och all information du behöver för att hitta vad som är fel.

Perfekt för alla hemmafixare
Besikta huset före köpet och hitta dolda problem som annars kan kosta dig tusentals kronor. Optimera energieffektiviteten hemma. Lokalisera överbelastade kretsar för att öka säkerheten i huset. Du behöver inte förlita dig bara på vad besiktningsmannen säger, utan kan själv kontrollera att det inte finns otäta dörrar eller fönster som har gått sönder.

Bilddetaljer och skärpa
IR-upplösningen hos FLIR ONE Pro är nu fyra gånger så hög, och med bildbearbetningstekniken VividIR™ får du tydligare detaljer, kan mäta mindre komponenter på längre avstånd och kan jobba säkrare kring strömförande utrustning.

FLIR MSX
Med MSX-funktionen i FLIR ONE Pro hämtas detaljer från färgkameran och läggs ovanpå värmebilden så att mer information indikeras på en och samma bild.

Klarar tuffa tag
FLIR ONE Pro är anpassad för de tuffa förhållanden som den kommer att utsättas för varje dag. Den har klarat falltester på 1,8 meter och är oerhört robust.

Utökade mätintervall
FLIR ONE Pro har ett utökat mätintervall, vilket innebär att du kan mäta temperaturer mellan –20° och 400 °C. Med upp till tre punktmätare och sex temperaturområden av intresse ger FLIR ONE Pro dig omfattande funktioner för analys och rapportering på fältet.

OneFit-kompatibilitet
Den revolutionerande OneFit-anslutningen med justerbar höjd gör att din FLIR One passar telefonen eller surfplattan även med en väska på plats. Med OneFit behöver du inte välja antingen funktion eller säkerhet.

Appen FLIR ONE
Den uppgraderade FLIR ONE-appen kräver kontoinloggning för att aktivera garantiregistrering och få tillgång till de senaste uppdateringarna från FLIR. Den är kompatibel med smarta klockor och har nya proffsfunktioner som ger bästa tänkbara bilder. Den innehåller videofilmer med smarta tips och kan dessutom användas i kombination med FLIR Tools så att du kan skapa enkla rapporter direkt från en smarttelefon.
Tekniska data: 
CertifieringarMFi (iOS-version), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Driftstemperatur0–35 °C , batteriladdning 0–30 °C
DropptestadFall från 1,8 m
VärmesensorPixelstorlek 12 μm, 8–14 μm spektralintervall
IR-upplösning160x120 px
Visuell upplösning1440x1080 px
HFOV/VFOV55° ± 1°/43° ± 1°
Bildhastighet8,7 Hz
FokusFast 15 cm till oändligt
Dynamiskt intervall för motiv-20°C – 400°C, -4°F - 752°F
Noggrannhet±3 °C eller ±5 %, Procent av skillnaden mellan omgivningstemperatur och motivtemperatur. Gäller 60 sek efter start när enheten är inom 15–35 °C och motivet är inom 5–120 °C.
Värmekänslighet (MRDT)150 mK
EmissivitetsinställningarMatt: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60 %, Glossy: 30 % Reflekterad bakgrundstemperatur är 22 °C
SlutareAutomatisk/manuell
BatteritidCa 1 h
Laddningstid40 min
Visa/ta video och stillbilderSparas som 1440x1080 px
FilformatStillbilder – radiometrisk jpegVideo – MPEG-4 (filformat MOV (iOS), MP4 (Android))
KameralägenVideo, stillbild, timelapse
PaletterGray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava och Wheel
InstrumentdataAv/°C/°F. Upplösning 0,1°C/0,1°F
Anpassningsbart MSX-avstånd0,3 m
Mått68x34x14 mm
Vikt36,5 g

Specifikationer

MSX-bilder Ja

Wifi Ja

Utbytbart objektiv Ja

Användningsområde Termografering

Bluetooth Ja

EAN 0812462024094

Garanti

Förlängd garanti på värmekameror
FLIR erbjuder en 2 års produktgaranti och en 10 års detektorgaranti. Garantierna gäller värmekameror som registreras inom 60 dagar från inköpsdatumet. Läs mer om vad som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat