Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Protimeter Aquant IIArt.nr: LA13021

Protimeter
Fuktmätare
Beskrivning
Art.nr: LA13021
Protimeter Aquant II är uppföljaren till toppmodellen Aquant. Denna nya fuktmätare är den enklaste modellen bland fuktindikatorerna. Aquant mäter utan att förstöra eller göra hål på ytan till ett djup av 19mm. Perfekt för besiktning av badrum och liknande.
Prisjakt
PriceRunner
4810.00 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
3848.00 kr -20%
Inkl. moms
6 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: LA13021
Protimeter Aquant II är uppföljaren till toppmodellen Aquant. Denna nya fuktmätare är den enklaste modellen bland fuktindikatorerna. Aquant mäter utan att förstöra eller göra hål på ytan till ett djup av 19mm. Perfekt för besiktning av badrum och liknande.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Fuktmätaren Protimeter Aquant II är uppföljaren till toppmodellen Protimeter Aquant. Denna nya fuktmätare har en helt ny design, bakgrundsbelyst LCD-skärm och ett intuitivt användargränssnitt. Fuktmätaren har fått ett mer användarvänligt grepp i gummi och en större display där resultatet syns mycket tydligare.

Protimeter Aquant II används för att identifiera riskområden, till exempel under våtrumsmattor, kakel, gipsväggar och andra byggnadsmaterial. Protimeter Aquant II ger ett snabbt och fingervisande resultat på om det är nödvändigt att vidta åtgärder för ytterligare fuktutredningar.

Den kan även användas på glasfiber för att identifiera fuktiga områden i t.ex båtskrov där det finns risk för så kallad böldpest.

Denna fuktmätare ger inget mätvärde i %, utan ett för instrumentet kalibrerat mätvärde mellan 0-999. Eftersom materialegenskaperna i ditt mätobjekt kan påverka mätvärdet, så tar man helt enkelt och sveper mätaren över objektet. Där mätvärdena ligger stabilt har man antagligen ingen fukt. Om man däremot får större förhöjningar i mätvärden inom vissa områden tyder det på att fukt finns och att man bör analysera orsaken vidare.

Mätaren mäter till ett djup av 19mm helt utan att behöva sticka in nålar eller repa ytan.
  • Bakgrundsbelyst LCD-skärm
  • Användarvänligt grepp i gummi
  • Identifierar riskområde helt utan att repa eller förstöra ytskiktet. Mycket användbart på t.ex våtrumsmattor, kakel, gipsväggar och andra byggnadsmaterial.
  • Möjlig nollkalibrering för temperaturkompensering
  • Påverkas inte negativt av ytfukt som till exempel kondens
  • Både LCD och LED indikatorer
  • Färgade LED-lampor med grön, gul och röd indikation för snabb avläsning

Leveransomfattning

  • 1 styck Väska
Tekniska data:  
Identifierar riskområde helt utan att repa eller förstöra ytskiktet. -
Indikerar fukt vid djup upp till: 19 mm
Noggrannhet ±1,5 mm
Batterier (ingår) 9V
Storlek 190x70x49 mm
Vikt 195 gram

Specifikationer

Oförstörande fuktindikering Ja

Mätspetsar Nej

Luftfuktighetsmätning Nej

EAN 5706445682003

E-nummer 4200901

Videoklipp

Recensioner

Rekommenderat