Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Tramex Tramex CMEX5Art.nr: 3071182

Tramex
Fuktmätare
Beskrivning
Art.nr: 3071182
Instrumentet är gjort för användning till många olika uppdrag inom golvbranschen, byggbranschen, byggnadsinspektion, skadeservice och inomhusklimat.
Prisjakt
PriceRunner
14 748 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3071182
Instrumentet är gjort för användning till många olika uppdrag inom golvbranschen, byggbranschen, byggnadsinspektion, skadeservice och inomhusklimat.

Produktinformation

Egenskaper

Instrumentet är gjort för användning till många olika uppdrag inom bl.a. golvbranschen, byggbranschen, byggnadsinspektion, skadeservice och inomhusklimat. Utrustad med Tramexs unika icke destruktiva mätsystem, som med en lågfrekvenssignal och utan hål eller skador mäter fukt i betong och andra byggnadsmaterial. Resultatet visas i den stora belysta displayen, och instrumentet är kalibrerat så det stämmer överens med "torka-och-väg-metoden". Med olika externa prober kan man också mäta fukt i byggnadsmaterial, både med insticksmätning eller genom borrning av hål i t.ex. betongolv. Instrumentet mäter efter gängse internationalla standarder som t.ex. ASTM F2170, NS3511 och BS 8201, 8203, 5325.

Med insticks-, nål- och hammarprober kan man dessutom även mäta fukt i trä och andra material. För optimal noggrannhet, kan man i Instrumentet välja mer än 500 olika träsorter. Utrustad med en inbyggd hygrometersensor, som bl.a. mäter temperatur, relativ luftfuktighet, daggpunkt samt vtteninnehåll (g/kg luft). Instrumentet kan också utrustas med en rad externa fuktprober för bl.a. instick i material, mätning i hålrum, bakom paneler osv.

Instrumentet kan via Bluetooth kommunicera med den smarta Tramex Appen foö både iOS och Android, där alla mätningar kan visas som tal och grafer, liksom man kan ta bilder och skicka för dokumentation.
I kombination med teleskophandtaget och appen är det särskilt enkelt att mäta och avläsa fukt i tak eller på golv utan att behöva använda en stege, eller krypa på knä.

Leveransomfattning

  • väska
  • RH-sensor
  • icke destruktiv ytsensor
Tekniska data 
Sökdjup (betong)Ca. 20mm
Mätområde betong0...6,9%
Mätområde gipsbaserat (relativ)0...12
Cm ekvivalent Anhydrit0...2,7
Cm ekvivalent betong0...4,3
Referensskala0...100
rH (med tillbehörsprob)0...99%
Fuktinnehåll trä (med tillbehörsprob)5...30%
Mätområde trä5-30%
KommunikationAndroid & iOS

Specifikationer

Oförstörande fuktindikering Ja

Mätspetsar Nej

Luftfuktighetsmätning Ja

EAN 5391521430281

Rekommenderat