Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Protimeter Digital MiniArt.nr: LA13011

Protimeter
Fuktmätare
Beskrivning
Art.nr: LA13011
Protimeter Digital Mini är uppföljaren till toppmodellen Mini. Denna nya fuktmätare är en kompakt och enkel fuktmätare med display. Den ger dig ett mätvärde så snart du för in mätspetsarna i materialet.
Prisjakt
PriceRunner
4 147 kr
Inkl. moms
6 st i lager | Skickas måndag, 17 juni
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: LA13011
Protimeter Digital Mini är uppföljaren till toppmodellen Mini. Denna nya fuktmätare är en kompakt och enkel fuktmätare med display. Den ger dig ett mätvärde så snart du för in mätspetsarna i materialet.

Produktinformation

Egenskaper

Fuktmätaren Protimeter Digital Mini är uppföljaren till toppmodellen Protimeter Mini. Denna nya fuktmätare har en helt ny design, bakgrundsbelyst LCD-skärm och ett intuitivt användargränssnitt. Fuktmätaren har fått ett mer användarvänligt grepp i gummi och en display där resultatet syns mycket tydligare.

Protimeter Digital Mini används för att enkelt och snabbt mäta fukt i olika material, till exempel trä, gips, masonit och plywood. De vassa stiften i framkanten på instrumentet förs enkelt in i materialet och lämnar knappt några spår.

Vid mätning i andra mjuka material ger fuktmätaren ett värde, en så kallad "fuktekvivalent". Med hjälp av fuktekvivalenten kan man jämföra olika mätpunkter på ett och samma material för att se att man inte har förhöjningar någonstans, vilket skulle kunna indikera en fuktskada.

Protimeter Digital Mini har mätstift för mätning av fuktnivån i ytskiktet och resultatet visas på en stor digital display, liksom en lättolkad LED-färgskärm. Instrumentet har en extra port för tillval av fuktgivare. Djupare mätningar utförs med hjälp av t.ex. hammarelektrod för trä, fuktgivare för djupmätning i massiva väggar och EIFS-fuktgivare för yttre isolering och ytskikt.

Protimeter Digital Mini är kalibrerad för trä och visar därför det faktiska fuktinnehållet vid användning på trä. Vid användning för mätning i andra material än trä, t.ex. gips eller masonit, visar instrumentet den relativa träfuktkvoten.

Leveransomfattning

  • 1 styck enkelt stifthuvud
  • 2 stycken extra mätspetsar
  • 1 styck Protimeter BLD5086 kalibreringscheck
  • 1 styck väska
Tekniska data
Mäter fuktkvot i trä -
Batterier (ingår) 9V
Storlek 190 x 70 x 49 mm
Vikt 225 gram

Specifikationer

Oförstörande fuktindikering Nej

Mätspetsar Ja

Luftfuktighetsmätning Nej

EAN 5706445682058

Recensioner

Rekommenderat