Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Flir MR160Art.nr: ME13550

Flir
Fuktmätare
Beskrivning
Art.nr: ME13550
Fuktmätare med värmebildvisning, vilket gör att du kan se temperaturavvikelser direkt i displayen. Du kan även spara värmebilder för efteranalys och rapportering i FLIR Tools.
Prisjakt
PriceRunner
10 563 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: ME13550
Fuktmätare med värmebildvisning, vilket gör att du kan se temperaturavvikelser direkt i displayen. Du kan även spara värmebilder för efteranalys och rapportering i FLIR Tools.

Produktinformation

Egenskaper

FLIR MR160 är en fuktmätare med värmebildvisning, vilket gör att du kan se temperaturavvikelser direkt i displayen. Genom att följa temperaturavvikelserna direkt på skärmen kan du upptäcka eventuella fuktskador i tid. Du kan därför på ett snabbt och enkelt sätt lokalisera eventuella vattenskador etc. IGM-tekniken (Infrared Guided Measurement) hjälper dig att snabbt söka efter och hitta fuktproblem genom att visuellt guida dig till rätt plats för att utföra pålitliga fuktavläsningar. På baksidan av instrumentet finns en utbukt som läggs mot underlaget där du vill indikera efter fukt. För mätning av fuktkvot i trä och andra mjuka material använder du den externa fuktgivaren. FLIR MR160 är därför ett mycket kraftfullt kombinationsinstrument. Du kan ena sekunden söka fukt genom en plastmatta i ett våtrum utan att göra hål för att nästa sekund mäta den exakta fuktkvoten i en träkonstruktion.

Programvara för nedladdning En uppdaterad programvara är nu tillgänglig för nedladdning. Förbättringar som gjorts är; fyra färgpaletter, funktion för att låsa bilden, större digitala siffror, möjlighet att radera bilder direkt från enheten. Klicka här för att ladda ner programvaran.
  • Fuktmätare med laserpekare och värmebildvisning, vilket gör att du kan se temperaturavvikelser direkt i displayen. Värmebilden hjälper dig att snabbt hitta problemet och visar var du behöver mäta fukten.
  • För ickeförstörande fuktindikering läggs instrumentet mot underlaget. Perfekt för att identifiera riskområden, till exempel under våtrumsmattor, kakel, gipsväggar och andra byggnadsmaterial.
  • För mätning av fuktkvot i trä och andra mjuka material använder du den externa fuktgivaren.
  • Spara värmebilder för efteranalys och rapportering i FLIR Tools.

Leveransomfattning

  • 1 styck FLIR MR02 mätspetsgivare
  • 1 styck USB-laddare
Tekniska data:
Upplösning 80 x 60 pixlar
Antal pixlar 4800 pixlar
Synfält 51° x 38°
Känslighet < 150 mK
Fuktindikering 19 mm (max)
Minsta fokusavstånd 10 cm
Bilduppdatering 9 Hz
Display QVGA (320 x 240 pixlar) 2.3" TFT-färgdisplay
Bildformat BMP med mätvärden
Bildlagringskapacitet Upp till 9999 bilder
Drifttid Kontinuerlig användning: 18 timmarNormal användning: 4 arbetsveckor
Batteri Integrerat uppladdningsbart batteri
Certifieringsstandarder EN61326 (EMC), EN61010 (batteri + laddare), EN60825-1 klass 2 (laser)
Godkännanden från agenturer FCC klass B, CE, UL

Specifikationer

Oförstörande fuktindikering Ja

Mätspetsar Ja

Luftfuktighetsmätning Nej

EAN 793950371602

Nedladdningsbara filer

Garanti

Förlängd garanti på värmekameror
FLIR erbjuder en 2 års produktgaranti och en 10 års detektorgaranti. Garantierna gäller värmekameror som registreras inom 60 dagar från inköpsdatumet. Läs mer om vad som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat