Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Leica NA720Art.nr: OA12210

Leica
Avvägare
Beskrivning
Art.nr: OA12210
Den automatiska avvägaren för alla tillämpningar inom byggarbetsplatsen. 20x förstoring på kikaren.
Prisjakt
PriceRunner
8 379 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
6 825 kr -19%
Inkl. moms
2 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: OA12210
Den automatiska avvägaren för alla tillämpningar inom byggarbetsplatsen. 20x förstoring på kikaren.

Produktinformation

Egenskaper

Leica NA720 är det avvägningsinstrument i NA-serien med minst förstoring på kikaren, 20x förstoring. Det är ett mycket robust avvägningsinstrument av högsta kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Den högkvalitativa kompensatorn ger en mycket bra noggrannhet.

Leica NA720 har ett stort gängfäste, vilket gör avvägaren kompatibel med ett 5/8"-stativgänga.

Stötsäkra
Även efter ett fall, kan Leica NA720 användas omedelbart. Ingen anledning att kontrollera eller justera instrumentet på verkstad eller att skicka det på service. I vår test för kvalitetskontroll utsätts Leica NA720 för stötar med en acceleration upp till 700G.

Vattentäta
Vatten, damm och smuts påverkar inte Leica NA720. Hantverk av hög kvalitet tillsammans med en intelligent design, vattentät försegling och modernaste teknologi betyder att du även efter att instrumentet varit rejält blötlagt, bara fortsätter att arbeta. Leica NA720 avvägare är testade för vattentålighet som svarar mot IP57, total nedsänkning i vätska.

Optik "Bäst i klassen"
Tidiga morgnar, sena kvällar eller helt enkelt i skuggan av ett stort objekt, du kan fortsätta ditt arbete med Leica NA720 när andra måste ge upp. Bästa kontrast reducerar ansträngningen för dina ögon och gör avläsningarna enklare. En byggarbetsplats tål inga kompromisser. Det är därför alla Leica NA720 avvägare är utrustade med vår berömda optik. Detta ger dig längre perioder av användbarhet, med mindre risk för felkällor.

Specifikationer

EAN 7350018080024

Garanti

Läs på om garanti från Leica
Leica erbjuder särskild garanti på sina produkter. Läs mer om vilka villkor som gäller för garantin här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat