Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Elma X2Art.nr: 3071159

Elma
Korslaser
Beskrivning
Art.nr: 3071159
Elma X2 linjelaser använder grönt laserljus. Laser som ger extra tydlig uppmärkning.
Prisjakt
PriceRunner
1 273 kr
Inkl. moms
8 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3071159
Elma X2 linjelaser använder grönt laserljus. Laser som ger extra tydlig uppmärkning.

Produktinformation

Egenskaper

Elma X2 linjelaser använder grönt laserljus. Laser som ger extra tydlig uppmärkning. Våra ögon är upp till 4 gånger mer känsliga i det gröna området, i förhållande till klassiska röda linjelasrar, vilket ökar linjernas synlighet dramatiskt, både inomhus och utomhus. Detta gör att du nu får perfekta uppmärkningsmöjligheter även på långa avstånd och det är slut med att rita streck på väggar, golv och tak, när du t.ex. skall montera kök, hänga upp hyllor och lampor, nivellera rörinstallationer etc.

Visar vågräta-, lodräta- eller krysslinjer, med en spridning på nästan 180˚, för perfekt uppmärkning även lodrätt över instrumentet. Snabbt och enkelt, och du har båda händerna fria för arbete. Det enda du behöver göra är att placera lasern och slå på den.

Är självnivellerande. Är avvikelsen för stor för självnivellering blinkar lasern kraftigt, så att fel undviks. Utöver horisontella och vertikala linjer kan du också göra raka linjer i skråvinklar – det är perfekt t.ex. vid uppmätning av trappor etc. Med låsfunktion deaktiveras självnivelleringen och skråvinkeln ställs in enkelt, t.ex. genom att placera instrumentet på ett standard kamerastativ eller den medföljande, magnetiska vinkeladaptern. När instrumentet är låst indikeras det med en kort blink ca. var 3:e sekund; så att du inte tror att linjer är lod- och vågräta vid ett fel. Som extra säkerhet kan Elma Laser x2 inte slås av när transportlåset är frånkopplat, vilket säkrar instrumentets innanmäte mot transportskader som annars är det mest vanliga felet på linjelasrar.

Leveransomfattning

  • 4 stycken Batterier, AA, 1,5 V
  • 1 styck Manual
  • 1 styck Magnetiskt fäste
Tekniska data 
Räckvidd visuellUpp till 45m ber. på ljusförhållanden
Vertikal noggrannhet±2mm@10m
Horisontell noggrannhet±2mm@10m
Självnivellering≤4˚
Självnivelleringstid≤3s
LaserKlass II 510nm, 40mW
Montagegänga¼ tum
Batterilivslängd≥4t @ 2 linjer
KapslingsklassIP54
Dimensioner95x80x60mm

Specifikationer

Låsfunktion Ja

Batteri ingår Ja

Laserfärg Grön

Stativgänga 1/4 Tum

EAN 5706445677009

Recensioner

Rekommenderat