Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Leica Disto D110Art.nr: AD12220

Leica
Avståndsmätare
Beskrivning
Art.nr: AD12220
Avståndsmätare med bluetooth i slimmad design. Med appen Leica Disto Sketch kan mätningar läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät i en surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren mäter upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm.
Prisjakt
PriceRunner
2 394 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: AD12220
Avståndsmätare med bluetooth i slimmad design. Med appen Leica Disto Sketch kan mätningar läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät i en surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren mäter upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm.

Produktinformation

Egenskaper

Leica Disto D110 är en avståndsmätare i slimmad design som får plats i fickan. Den praktiska designen med fickklämma och enkla funktioner gör den till ett perfekt verktyg för alla som vill mäta på ett enkelt sätt. Avståndsmätaren klarar att mäta avstånd upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. Den har kapslingsklass IP54 vilket innebär att den klarar att utsättas för tuffa förhållanden.

Leica Disto D110 är perfekt för snabba avstånds- och areamätningar. Du kanske behöver en snabb materialberäkning eller håller på med ett renoveringsprojekt hemma. Med Leica Disto D110 med integrerad bluetooth och skiss-appen från Leica som är gratis får du obegränsade möjligheter att rita skisser, göra planritningar samt dokumentera dina mätningar med bilder med hjälp av en surfplatta eller smartphone.

Precision per knapptryck
Avståndsmätaren Leica Disto D110 är smidig att använda tack vare sitt kompakta format. Den mäter med en noggrannhet på ± 1,5 mm.

Liten och hanterbar
Tack vare sin ergonomiska och kompakta design, ligger Leica Disto D110 säkert i handen.

Översiktilig display
Avståndsmätaren har en lättavläst display. Resultaten visas i 2 rader. Displaybelysningen underlättar avläsning även i mörker.

Bluetooth Smart 4.0
Avståndsmätaren har Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din surfplatta eller smartphone.

Leica DISTO Sketch
Avståndsmätaren är väl anpassad för användning tillsammans med en smartphone. Med appen Leica Disto Sketch kan du jobba vidare med mätresultaten i en surfplatta eller smartphone. Leica Disto Sketch är ett skissprogram där du kan kombinera ett digitalfoto med mätdata. Mätningar kan läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät. Appen Disto Sketch fungerar med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs med nya Bluetooth-standard V4.0).
  • Räckvidd upp till 60 meter
  • Noggrannhet på ± 1,5 mm
  • Mycket kompakt design som får plats i fickan
  • Belyst display med 2 rader
  • Fickklämma för snabb fastsättning, lätt transport och direkt åtkomst till mätaren

Leveransomfattning

  • 1 styck bältesväska
  • 1 styck handrem
  • 2 stycken AAA-batterier

Specifikationer

Förvaringstemperatur -25 - 70 °C

Räckvidd 60 m

Belyst display Ja

Digital målsökare Nej

Driftstemperatur -10 - 50 °C

Bluetooth Ja

Noggrannhet 1.5 mm

Lutningssensor Nej

EAN 7640110694947

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Leica
Leica erbjuder särskild garanti på sina produkter. Läs mer om vilka villkor som gäller för garantin här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat