Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Hestra Job

I över 80 år har Hestra Job utvecklat handskar, med fokus på kvalitet och hållbarhet. Oavsett aktivitet har Hestra Job en arbetshandske för dig. Hos Hestra är händerna huvudsaken. Läs mer...

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Storlek
  • Pris
58 produkter
  • 1

Händerna är huvudsaken för Hestra Job

För mer än 80 år sedan grundades Hestra Job år 1936 av Martin Magnusson för att tillverka handskar för skogsarbetare. Han upplevde att händerna utsattes för tuffa förhållanden, allra mest på vintrarna. Martin kom på att den bästa lösningen vore att använda läder med förstärkningar som nitades fast. Handskarna blev slitstarka samtidigt som de gav bra grepp. Ovansidan var av värmande ull. Detta satte grunden för kvalitetshandskarna från Hestra Job.

Hestra Job utgår från vilka behov användarnas händer har oavsett om de är av modell för herr, dam eller barn. Handskarna ska skydda dina händer och underlätta uppgiften de står inför. Läder är ett av företagets favoritmaterial och handskarna har förstärkningar där slitaget är störst.

Möt den karga vintern i rätt utrustning

Ingen utmaning är för stor för Hestra Job när det kommer till att skydda händerna. Kalla vintrar och arbete med händerna kräver rätt slags handskar och vantar som är anpassade till det tuffa klimatet. Hitta de ultimata vinterhandskarna från Hestra Job hos oss på Proffsmagasinet. Det finns ett stort utbud av arbetshandskar för jobb under vinterhalvåret, med egenskaper som håller dig varm och säker. Hestra Job arbetar med material såsom Army Leather som är ett slitstarkt impregnerat getskinn, foder av Bemberg som ger god komfort och Gore-Tex som står mot vind- och vatten utan att minska ventilationen.

Yrkeshandskar för dagens alla utmaningar

Idag är de tekniska möjligheterna inom handsktillverkning stora. Företaget tillverkar handskar för olika arbetsområden såsom svetshandskar för värmeskydd och arbetshandskar med precisionsgrepp för montagearbeten. Oavsett om det gäller finlir eller större tag.

Hestra Job lyfter fram passform och fingertoppskänsla som viktiga egenskaper för montagehandskar och övriga arbetshandskar som används i hantverks- och industriarbeten. Smidiga handskar är utvecklade för att passa alla jobb med fingertoppskänsla så som elektriker. Handskar från Hestra Job testas noga enligt europeiska standarder. Företaget ställer också höga miljökrav på sina produkter enligt ISO 14001-systemet. Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment från Hestra Job som passar för olika yrken, bland annat montagehandskar, skärskyddshandskar och textilvantar.

Gröna fingrar är bra att ha...

…men bra trädgårdshandskar är ännu bättre! Hestra Job erbjuder en uppsjö av slittåliga och sköna trädgårdshandskar som låter dig göra det grovjobb som trädgårdsarbete faktiskt är! Oavsett nyansen på dina ”gröna fingrar” kommer ett par slittåliga och bekväma trädgårdshandskar från Hestra att underlätta arbetet med dina växter ute i din trädgård eller på den urbana balkongodlingen. Anpassa handskydd efter trädgårdsbestyr; om du ska styra upp rosenrabatten eller nässlorna i rabatten behövs en rejäl handske med längre krage upp till underärmarna, men om du ska bära runt krukor och sätta lite perenner kan du behöva en luftigare handske för allround- och trädgårdsarbete. Hitta den ultimata trädgårdshandsken från Hestra Job hos Proffsmagasinet.