Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena EcoLineArt.nr: 3102236

Gardena
Sekatör
Beskrivning
Art.nr: 3102236
Sekatör med en skärdiameter på 18 mm som arbetar precist och kraftfullt. Sekatören är idealisk för att klippa blommor och unga plantskott.
Prisjakt
PriceRunner
284 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
241 kr -15%
Inkl. moms
3 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3102236
Sekatör med en skärdiameter på 18 mm som arbetar precist och kraftfullt. Sekatören är idealisk för att klippa blommor och unga plantskott.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA EcoLine sekatör är en modern och hållbar klassiker med en skärdiameter på 18 mm som arbetar precist och kraftfullt. Sekatören är idealisk för att klippa blommor och unga plantskott. Plastenkomponenterna är tillverkade av mer är 80 % återvunnen hushållsplast, vilket gör sekatören till ett miljövänligare alternativ för trädgårdsmästare och hobbyodlare. Skärhuvudets knivar är gjorda av rostfritt stål varav 75 % av stålkomponenterna i sekatören är gjorda av återvunnet material. De precisionsslipade bladen använder sig av bypass-skärningsprincipen för exakt och enkel skärning. Tack vare det ergonomiska handtaget på saxen är det enkelt att klippa växter för hand. Andra praktiska egenskaper hos EcoLine sekatören är de precisionsslipade bladen med klibbskydd. Sekatören kan enkelt låsas och förvaras säkert med enhandssäkerhetslåset.

Kvalitetsprodukten är tillverkad i Tyskland med en 25-årig tillverkargaranti från GARDENA. ReTh!nk EcoLine-serien är tillverkad med hållbarhet, varaktighet och design i åtanke.
  • Precis och kraftfull sekatör
  • Klipp blommor och unga plantskott
  • Skärhuvudets knivar är gjorda av rostfritt stål
  • Bypass-skärningsprincip för exakt och enkel skärning
  • Ergonomiskt handtag på sax gör det enkelt att klippa växter för hand
  • Precisionsslipade blad med klibbskydd
  • Kan enkelt låsas och förvaras säkert med enhandssäkerhetslåset
Tekniska data 
Skärdiameter18 mm

Specifikationer

Kapkapacitet 18 mm

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057523

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat