Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena CombisystemArt.nr: 2970040

Gardena
Skyffelräfsa
Beskrivning
Art.nr: 2970040
Skyffelräfsa som kan användas under hela trädgårdssäsongen. Med det här multifunktionsverktyget kan du skyffla, räfsa och sila
Prisjakt
PriceRunner
288 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970040
Skyffelräfsa som kan användas under hela trädgårdssäsongen. Med det här multifunktionsverktyget kan du skyffla, räfsa och sila

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Combisystem är en mångsidig skyffelräfsa som kan användas under hela trädgårdssäsongen. Med det här multifunktionsverktyget kan du skyffla, räfsa och sila. Oavsett om det handlar om löv eller rester från häckbeskärningen är skyffelräfsan till stor hjälp i trädgården. Samla ihop gräsklipp eller jord och lyft upp det genom en snabb rörelse med skyffeln. Skyffelräfsan är även perfekt lämpad för att ta hand om fallfrukt. Tack vare silfunktionen kan du sila bort grenar ur jorden när du ska plantera eller omplantera.

Det praktiska combisystemet innebär att du enkelt kan kombinera skyffelräfsan med alla olika handtag i Combisystem-familjen. Välj den längd som passar bäst för dig och anpassa skyffelräfsan helt enligt dina önskemål. Oavsett om du föredrar trä, aluminium eller ett teleskophandtag kan du hitta den lösning som bäst motsvarar dina krav. Du kan enkelt lyfta upp det insamlade trädgårdsavfallet i en bekväm stående ställning och forsla över det till en skottkärra eller liknande.

Skyffelräfsan är alltid klar att använda och den kompakta storleken gör den enkel att förvara. Det tåliga materialet med gafflar i högkvalitativ och stabil plast gör skyffelräfsan robust och hållbar.
  • 3-i-1-funktion: Kan både räfsa, skyffla och sila
  • Tillverkad i högkvalitativ plast och med lång hållbarhet
  • Kan användas med alla handtag i Combisystem-serien
  • Gör det enkelt att lyfta upp materialet utan att böja ryggen

Specifikationer

Serie Gardena Combisystem

EAN 4078500048132

Garanti

25 års garanti på Combisystem-produkter
GARDENA erbjuder 25 års garanti på trädgårdsredskap i Combisystem-serien. Läs mer om vilka villkor som gäller på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat