Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena 300 PArt.nr: 2970500

Gardena
Trädgårdssåg
bågformad
Beskrivning
Art.nr: 2970500
Bågformad trädgårdssåg med sågblad på 340 mm långt. Flexibel att använda beroende på var du vill såga. Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och trippelslipning gör dragsågningen smidig och säker. Ligger väl i handen tack vare det ergonomiska handtaget.
Prisjakt
PriceRunner
481 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
360 kr -25%
Inkl. moms

Beräknat 2023-03-31 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2970500
Bågformad trädgårdssåg med sågblad på 340 mm långt. Flexibel att använda beroende på var du vill såga. Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och trippelslipning gör dragsågningen smidig och säker. Ligger väl i handen tack vare det ergonomiska handtaget.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA 300 P är en bågformad trädgårdssåg med ett 340 mm långt sågblad är flexibel att använda beroende på var du vill såga. Om du vill såga av lättåtkomliga grenar använder du trädgårdssågen som en vanlig handsåg. Sågen ligger väl i handen tack vare det ergonomiska handtaget med bekväma mjukplastdelar. Om du vill kapa grenar på upp till fem meters höjd förlänger du enkelt trädgårdssågen med ett Combisystem teleskopskaft. Praktisk: Sätt helt enkelt på Combisystem-skaftet på sågen. Säkerhetslåset ser till att kopplingen sitter säkert.

Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och trippelslipning gör dragsågningen smidig och säker. Tack vare en specialbeläggning är CS trädgårdsåg 300 P, som är svängd, väl skyddad mot rost. Glidstoppet längst ut på handtaget förhindrar att du glider också vid dragrörelser. Det är lätt att ta bort avsågade grenar och med hjälp av haken längst ut på det svängda sågbladet. Sågen kan hängas upp på den inbyggda öglan, och sågbladet kan skyddas med bladskyddet. På så vis ser du till att CS trädgårdssåg alltid förvaras på ett säkert sätt.
  • Har ett sågblad med en längd på 340 mm
  • De tyska kvalitetsprodukterna från Gardena står för pålitlig prestanda, tillförlitlighet och ständig innovation
  • En produkt – flera användningssätt: Använd med handtag där du når, eller förläng det med teleskopskaftet för att nå högt
  • Haken längst fram på sågbladet gör det enklare att dra bort avsågade grenar
  • Öka enkelt sågkraften – tack vare precisionstandningen med trippelslipning och impulshärdade tandspetsar
  • Tack vare det svängda sågbladet är denna trädgårdssåg extra lättanvänd

Specifikationer

EAN 4078500873901

Garanti

25 års garanti på Combisystem-produkter
GARDENA erbjuder 25 års garanti på trädgårdsredskap i Combisystem-serien. Läs mer om vilka villkor som gäller på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat