Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena SILENO lifeArt.nr: 3126374

Gardena
Robotgräsklippare
för 1500 m²
Beskrivning
Art.nr: 3126374
En kraftfull robotgräsklippare för trädgårdar upp till 1500 m². Tyst, mångsidig och intelligent designad, SILENO life är perfekt för medelstora gräsytor och kombinerar hög prestanda med precision och bekväm klippning.
Prisjakt
PriceRunner
16 883 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3126374
En kraftfull robotgräsklippare för trädgårdar upp till 1500 m². Tyst, mångsidig och intelligent designad, SILENO life är perfekt för medelstora gräsytor och kombinerar hög prestanda med precision och bekväm klippning.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA SILENO life är en kraftfull robotgräsklippare för trädgårdar upp till 1500 m². Tyst, mångsidig och intelligent designad, SILENO life är perfekt för medelstora gräsytor och kombinerar hög prestanda med precision och bekväm klippning. Fyll i storlek på gräsmattan, valda klippdagar och starttid för klippningen i GARDENA Bluetooth-appen.GARDENA Bluetooth-appen guidar dig intuitivt genom installationen steg för steg. Din robotgräsklippare sätter upp ett schema och är redo att sätta igång direkt utan krångel.

Det är enkelt och smidigt att styra SILENO life med Bluetooth från upp till 10 m avstånd. Robotgräsklipparen räknar ut den optimala klipptiden och GARDENA Bluetooth-appen har en schemaläggningsassistent som hjälper dig att sköta trädgården på bästa sätt. Denna robotgräsklippare är särskilt tyst med en ljudnivå på endast 57db(A) tack vare en extra tyst motor. Du och dina grannar kan njuta av lugn och ro i trädgården, även när roboten arbetar. Funktionen CorridorCut guidar robotgräsklipparen genom smala passager ned till endast 20 centimeter i bredd mellan guidekablarna och även förbi snäva hörn. CorridorCut hjälper också robotgräsklipparen att navigera ut från passager med återvändsgränd.

Med SensorControl kan roboten själv räkna ut hur ofta den behöver klippa gräsmattan baserat på gräsets tillväxt. Din smarta trädgårdshjälp klipper gräset precis så ofta det behövs. Roboten fungerar även i tuffa terränger och i alla väderförhållanden, regn eller solsken. Om det är frost kommer den smarta robotgräsklipparen automatiskt att pausa sitt program tills marken tinat. Begränsningskablarna avgränsar den yta som roboten ska klippa. Guidekabeln hjälper robotgräsklippparen att navigera pålitligt och helt automatiskt. Din robotgräsklippare kan med enkelhet navigera genom trånga passager och i lutningar upp till 35 procent. När jobbet är utfört återvänder robotgräsklipparen till laddstationen. Den klipper helt automatiskt vilket ger dig tid att fokusera på andra saker du tycker om att göra i trädgården. SILENO life rengörs enkelt med en trädgårdsslang.

*För att kunna använda GARDENA Bluetooth App och funktionerna hos GARDENA Bluetooth-trädgårdsredskapen måste du registrera dig online och skapa ett användarkonto hos GARDENA eller Husqvarna-koncernen.
  • Bluetooth Connection
  • Låg ljudnivå (57dBA) som är bäst i sin klass och som inte stör dig alls
  • Gräsklipparen är en expertnavigatör som tar sig an de smalaste utrymmena och de snävaste hörnen med pålitlig precision
  • Arbetar i alla väder, regn som solsken
  • Gräsklipparen klipper alla former av gräsmattor, från enkla till komplexa, inklusive sluttningar på upp till 35 procent
  • Perfekt för mellanstora och komplicerade gräsmattor
  • Den smarta frostsensorn känner av temperaturer nära fryspunkten och hoppar över klippning för att skydda gräsmattan
  • Enkel rengöring
  • Begränsningskabeln bestämmer klippområdet på ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt och ser till att robotgräsklipparen bara klipper de områden som anges
  • Punktklippningsfunktionen, som är en typ av spiralklippning, gör att SILENO life passar utmärkt för områden som annars är svåra att nå, exempelvis under studsmattor och trädgårdsmöbler

Leveransomfattning

  • 1 styck laddstation
  • 1 styck Slingkabel 250 m
  • 1 styck Lågspänningskabel 5 m
  • 300 stycken Märlor
Tekniska data 
KlippsystemKnivdisk med 3 knivar
Klipphöjd, Min-Max20–50 mm
Klippbredd22 cm
Dubbel skärriktningJa
Arbetskapacitet1500 m² ±20%
LaddningssystemAutomatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet35 %
Maximal lutning vid begränsningsslingan10 %
BatteritypLi-Ion
Typisk laddningstid60 min
Normal klipptid på en laddning65 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning7 kWh
App-styrdGARDENA Bluetooth App
InformationspanelMonoChrome Graphical Display 2,1"
TimerJa
HandtagstypIntegrerad
ProgramvaruuppdateringUSB
IP-klassningIPX5
Upplevd ljudnivå57 dB(A)
AlarmJa
PIN kodJa
LyftsensorJa
LutningssensorJa
Dimensioner (LxBxH)58x39x23 cm
Vikt8,3 kg

Specifikationer

Gräsuppsamlare Nej

EAN 4078500060639

Garanti

Trygghetspaket och 5 års garanti på SILENO robotgräsklippare
GARDENA erbjuder ett trygghetspaket som ger en förlängd garanti och försäkring på sina SILENO robotgräsklippare. Erbjudandet gäller under 2020 och endast om du registrerar din SILENO robotgräsklippare inom 3 månader efter inköpsdatum. Läs mer om vilka villkor som gäller och registrera din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat