Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Greenworks G24LT28K2Art.nr: 3085448

Greenworks
Grästrimmer
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3085448
Sladdlös grästrimmer på 24V med klippbredd på 28 cm utvecklad för mindre gräsmattor. Grästrimmern har ett justerbart främre handtag, kanthjul och trimmerhuvud med flera lägen för att passa olika längder, vilket förbättrar komforten.
Prisjakt
PriceRunner
2 100 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
1 890 kr -10%
Inkl. moms

Estimerat 9-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3085448
Sladdlös grästrimmer på 24V med klippbredd på 28 cm utvecklad för mindre gräsmattor. Grästrimmern har ett justerbart främre handtag, kanthjul och trimmerhuvud med flera lägen för att passa olika längder, vilket förbättrar komforten.

Produktinformation

Egenskaper

Sladdlös grästrimmer på 24V med klippbredd på 28 cm utvecklad för mindre gräsmattor. Grästrimmern har ett justerbart främre handtag, kanthjul och trimmerhuvud med flera lägen för att passa olika längder, vilket förbättrar komforten. Drifttiden med ett 2,0 Ah-batteri är 16 minuter och med ett 4,0 Ah-batteri 32 minuter. Grästrimmern levereras med 2,0 Ah-batteri och laddare.

Med en klippbredd på 28 cm och ett roterande trimmerhuvud har finputsning och kantklippning i trädgården aldrig varit lättare.

Kompakt och lätt
Den lätta och kompakta designen gör att Greenworks G24LT28 är smidig att hantera under trimning och kantklippning och lätt att flytta runt i trädgården. När gräsmattan väl är tillputsad är det, tack vare det teleskopiska skaftet, lätt att förvara trimmern på minimal yta i garaget eller trädgårdsskjulet.

2 i 1-funktion – Trimning och kantklippning
G24LT28 har ett roterande huvud som gör det möjligt att växla mellan trimning och kantklippning med en enkel knapptryckning. Den större klippbredden på 28 cm har även automatiskt trådmatning. Alltså, inget trixande med att dra ut trimmertråden. Släpp bara strömbrytaren och tryck in den ingen för att mata ut tråden till rätt längd.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks G24LT28 innebär total komfort, utan bensin och inga elkablar att brottas med. Sätt helt enkelt istället i det avancerade 24V-batteriet så är det klart att börja klippa. Då batteriet ingår i Greenworks 24V-familj kan det användas med en rad olika verktyg, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och även elverktyg.
  • Kompakt sladdlös grästrimmer/kantklippare
  • Lätt och enkel att flytta runt
  • Ställbart skaft och handtag för att passa alla användare
  • Inga utsläpp
  • Tyst drift med låg vibrationsnivå
  • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
  • Lägre drifts- och underhållskostnader än motsvarande bensindrivna verktyg
Tekniska data 
Spänning24V
MotorBorstad
Vikt2,3 kg
Klippbredd28 cm
Matarsystem trimmertrådAutomatisk
Teleskopiskt skaftJa
Körtid (2Ah)Upp till 16 min
Körtid (4Ah)Upp till 32 min Justerbart grepp
Edging functionJa
Flower guardJa
Blad inkluderatNej

Specifikationer

Spänning 24 V

Batteri ingår Ja

EAN 6952909067261

Rekommenderat