Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Palmako KarlArt.nr: 3125872

Palmako
Carport
18,4 m²/inv. 11,7 m², impr. natur
Beskrivning
Art.nr: 3125872
Karl är en carport med plats för en bil. Det flacka taket ger denna carport ett modernt uttryck som passar in i både anrika villaområden och nybyggen. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.
Prisjakt
PriceRunner
27 775 kr
Inkl. moms

Estimerat 4-6 veckor från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3125872
Karl är en carport med plats för en bil. Det flacka taket ger denna carport ett modernt uttryck som passar in i både anrika villaområden och nybyggen. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.

Produktinformation

Egenskaper

Karl är en carport med plats för en bil. Det flacka taket ger denna carport ett modernt uttryck som passar in i både anrika villaområden och nybyggen. Den kraftiga konstruktionen med sex rejäla stolpar och tak av spontade brädor gör carporten stabil och hållbar. Karls tak skyddar bilen från kyla och snö och ser till att du slipper skrapa fram din bil på kalla vinterdagar. På sommaren skyddar taket bilen från solen och ger dig en behagligt sval bil. Ett perfekt alternativ eller komplement till ett garage.

Av limträ i nordisk gran, färdig att monteras
Carporten är tillverkad i limträ vilket gör att den behåller sin form och stabilitet. Det ger dessutom konstruktionen en slät och fin yta som minimera risken för stickor. Palmakos carportar monterar du snabbt och enkelt ihop själv.

OBS! Takbeläggning ingår inte i leveransen, men finns att köpa som tillval.

Produkten är doppimpregnerad
Den doppimpregnerade produkten behöver inte längre grundas med olja eller primer, men för att uppnå bästa möjliga skydd mot UV-strålning, smuts och mekaniska skador bör täckfärg appliceras på den doppimpregnerade produkten så snart som möjligt.
Vit doppbehandlingsvätska som består av vitt pigment är genomskinlig och behåller träets naturliga vita färg. Pigmentet bleknar gradvis med tiden men detta har ingen negativ påverkan på behandlingens verkan.

Få ut det mesta av ditt Palmako-bygge!
Glöm inte att köpa till nedan passande tillbehör som är valbara.
Takspik: 1x 107930
Underlagspapp: 6x 107210
SBS Takpapp: 6x 107214
EPDM Taktäckning: 1x 107172
Takavvattning: 1x 106627
Förankringsbeslag till betong: 6x 106608
Limträbåge: 102767

Specialvillkor för Palmako tillverkningsvaror
Produkten från Palmako är en tillverkningsvara, som tillverkas efter din beställning. Det innebär att du inte har rätt att häva köpet efter beställningen är lagd. Bilderna på hemsidan är illustrativa, köparen skall informera sig om de olika produktspecifikationerna före köpet. Notera även att vid montering är det viktigt att du alltid följer den produktspecifika monteringsanvisningen som följer med produkten.

Leveransvillkor Palmako
Tillfarten till leveransadressen måste ha:
en vägbredd på minimum 3,5 meter
en fri höjd på 4,5 meter (grenfritt)
bärighet för tung lastbil
snöröjd och sandad tillfart under vintertid
en framkomlighet för ett 24 m ekipage för paket längre än 6,5 m

Tillbehör kan inte köpas separat
Palmako-tillbehör så som takavvattning och takpapp till stuga eller förråd kan ej köpas eller levereras separat i en ytterligare beställning. Se därför till att du har alla delar i varukorgen som du behöver till ditt nya projekt när du beställer din huvudprodukt från Palmako!

Leveransomfattning

  • Stolpar av limträ 120x120 mm
  • Tak av spontade brädor
  • Monteringsbeslag
Tekniska data 
Mått inv/utv (m²)11,7 / 18,4
Mått (cm)360x512
Vägghöjd (cm)215
Total höjd (cm)232
Väggtjocklek (mm)120x120
Vikt645

Specifikationer

Obehandlad Nej

Färg Transparent, Trä

Serie Palmako Karl

Yttre Area 18.4 m²

EAN 4743142053324

Garanti

Palmako – Besiktiga leveransen inom 14 dagar
Produkten du köpt från Palmako har tillverkats i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Produktens delar har noggrant besiktigats och förpackats av Palmako. För att undvika eventuella problem under monteringen som du utför själv eller låter en hantverkare att utföra, rekommenderar Palmako att du, innan monteringen påbörjas, besiktigar leveransen. Detta för att säkerställa att den är komplett enligt förteckningen över ingående delar. Besiktning av leveransen måste utföras inom 14 dagar efter att du tagit emot leveransen.

Garanti hos Palmako
Alla Palmakos träbyggnader har en garanti på 5 år. Lekplatser och gungor har en garanti på 2 år. Impregnerade produkter har olika garantivillkor i enlighet med olika faroklasser - från 5 till 25 år. Läs mer om Palmakos garantivillkor här.

Garantianspråk är begränsade till ersättning av defekt material. Defekta produktdelar, vilka redan har använts eller målats, ersätts inte. Alla vidare anspråk avvisas! I händelse av reklamationer, vänligen uppmärksamma följande: uppvisa besiktningsprotokoll tillsammans med inköpsbeviset till ditt inköpsställe. Endast om dessa dokument uppvisas kan Palmako garantera att reklamationen behandlas skyndsamt och utan krångel. Reklamationsformuläret hittar du här.

Rekommenderat