Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena EasyPumpArt.nr: 2970641

Gardena
Tryckspruta
5 l
Beskrivning
Art.nr: 2970641
En batteridriven tryckspruta på 5 liter för bekväm växtskötsel. Med sprinklerstaven kan du välja vattendimma eller sprutstråle, och det platta sprutmunstycket gör att du kan arbeta exakt för att nå ytor även i trånga utrymmen.
Prisjakt
PriceRunner
1 058 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-06-07 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Beskrivning
Art.nr: 2970641
En batteridriven tryckspruta på 5 liter för bekväm växtskötsel. Med sprinklerstaven kan du välja vattendimma eller sprutstråle, och det platta sprutmunstycket gör att du kan arbeta exakt för att nå ytor även i trånga utrymmen.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Sprutning utan handpumpning med konstant tryck tack vare det kraftfulla litiumjonbatteriet – det är en av funktionerna hos 5 l-trycksprutan EasyPump från GARDENA. Trädgårdssprutan gör det väldigt enkelt att applicera vätskor för växtskötsel. Den batteridrivna sprutans behållare har t.ex. en praktisk 3-i-1-öppning med inbyggd mätkopp. Den används för enkel påfyllning och dosering, och när du tömmer 5 l-behållaren håller du händerna torra. Behållaren har ett andra handtag så att det är lätt att bära den. Det andra handtaget har en annan praktisk funktion i form av en slangupplindning.

Sprutningen blir ännu bekvämare tack vare de vadderade bärremmarna, teleskopstaven, det böjbara sprutmunstycket, det extra platta sprutmunstycket och det ergonomiska pump- och stavhandtaget. Den aktuella påfyllningsnivån kan enkelt avläsas genom synremsan. Med sprinklerstaven kan du välja vattendimma eller sprutstråle, och det platta sprutmunstycket gör att du kan arbeta exakt för att nå ytor även i trånga utrymmen. Sprutflaskans batteri räcker i upp till två timmar, så det kan användas under en lång tid med bara en laddning. Med medföljande recept kan du göra egna organiska blandningar för växtskötsel som inte kräver kemikalier. Dessa är effektiva som naturligt växtskydd mot skadeangrepp. Nylonfilter för filtrering av blandningarna medföljer.
  • För att applicera vätskor för växtskötsel
  • Praktisk 3-i-1-öppning med inbyggd mätkopp
  • Har ett andra handtag som också funkar som slangupplindning
  • Vadderade bärremmar för ergonomisk hantering
  • Påfyllningsnivå kan enkelt avläsas genom synremsan
  • Sprinklerstav med två inställningar: vattendimma eller sprutstråle
  • Platt sprutmunstycke för att nå ytor även i trånga utrymmen
  • Batteritid på upp till två timmar

Leveransomfattning

  • 1 st Nylonfilter
  • Recept på växtbehandling

Specifikationer

EAN 4078500052481

Recensioner

Rekommenderat