Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

STEP ST925HPArt.nr: 3037240

STEP
Elslutbleck
för dörr med utrymningsterminal
Beskrivning
Art.nr: 3037240
Dubbelt elslutbleck för dörrar med utrymningsterminal. För utrymningsdörrar där dörrautomatik och brandkrav ska kombineras med utrymningsterminal/nödöppningsknapp.
Prisjakt
PriceRunner
13 842 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
24 V

Estimerat 11-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3037240
Dubbelt elslutbleck för dörrar med utrymningsterminal. För utrymningsdörrar där dörrautomatik och brandkrav ska kombineras med utrymningsterminal/nödöppningsknapp.

Produktinformation

Egenskaper

Dubbelt elslutbleck för dörrar med utrymningsterminal. För utrymningsdörrar där dörrautomatik och brandkrav ska kombineras med utrymningsterminal/nödöppningsknapp. Öppnar vid en utrymningssituation trots högt tryck på dörren. Elslutblecket har två vridfall anpassade för tryckesfall och cylinderfall i ett dubbelfallås. Brandgodkänd upp till E/EI 120. När nödutrymning sker via utrymningsterminal/nödöppningsknapp eller via brandlarm, ska elslutbleckets övre vridfall vara i omvänd funktion. Dörren behåller sina brandtillhållande egenskaper genom att det undre vridfallet strömlöst spärrar dörrlåsets tryckesfall trots upplåsning via utrymningsterminal eller brandlarm. Dörren kan då öppnas via trycke eller med dörrautomatik. En eventuell återinrymning kan ske efter nödöppning eller aktiverat brandlarm. För att säkerställa att utrymning alltid kan ske är STEP 92 Release utrustad med en utökad listtrycksteknik som klarar en belastning på ända upp till 150 kg. Eftersom både vridfallet för tryckesfall och cylinderfall hanterar listtryck, går det att uppnå en driftsäker öppning även med dörrautomatik.
Strömförbrukning 0 mA för vridfall i vila (rättvänd = låst, omvänd = olåst).

Specifikationer

Bredd 25 mm

Längd 133 mm

EAN 7350030247986

E-nummer 5867062

Rekommenderat