Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

InfiRay TL35Art.nr: 3073483

InfiRay
Värmesikte
384×288 Pixlar, 35 mm
Beskrivning
Art.nr: 3073483
Driftsäker och utformad för användning i tuffa väder- och temperaturförhållanden och Nordens fyra årstider. Användarvänligt gränssnitt.
Prisjakt
PriceRunner
45 479 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3073483
Driftsäker och utformad för användning i tuffa väder- och temperaturförhållanden och Nordens fyra årstider. Användarvänligt gränssnitt.

Produktinformation

Egenskaper

Driftsäker och utformad för användning i tuffa väder- och temperaturförhållanden och Nordens fyra årstider. Användarvänligt gränssnitt. Menyknappen är ergodynamisk och placerad ovanpå kikarsikten vilket gör det enkelt att använda med både höger och vänster hand. Fyra navigeringsknappar på baksidan av sikten för snabb och enkel användning av kamera/video. Ljusstyrka och val av färgpalett förutom kalibrering och på/av-knapp. Bild-i-bild-funktion. PIP/bild-i-bild-funktionen ger högre noggrannhet genom att ge en 2x förstorad bild av trådkroppsytan högst upp på skärmen. Det hjälper till att zooma in på ett mål samtidigt som det bibehåller synligheten i hela synfältet. Infaray bildförstärkare Ultraclear är optimal att använda i dåliga väderförhållanden, som dimma och regn.
Förbättrar och optimerar bilden som kan ge mer detaljer, särskilt fördelaktig för bättre bild av detaljer i bakgrunden. 100% aluminium. Tillverkad av aluminium och är utformad för optimal styrka och funktionalitet och har en förstärkt men lätt metallkonstruktion. Precision i produktionen garanterar förtroende och prestanda vid jakt och skytte. Standard 30 mm mellanrör ger möjlighet att använda ett stort antal ringar vid montering på ett gevär. Inbyggt plus utbytbart batteri.

Specifikationer

EAN 2D1-1001-01-A

Rekommenderat