Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Byron DBY-22324Art.nr: 3089846

Byron
Dörrklocksset
med plug-in- och trådlös dörrklocka
Beskrivning
Art.nr: 3089846
Byron DBY-22324 är ett kit med två dörrklockor (mottagare) för inomhusbruk och en vädertålig tryckknapp för montering utomhus. Kitet är lätt att installera och enheterna kan placeras där du önskar.
Prisjakt
PriceRunner
500 kr
Inkl. moms
1 st i buffertlager | Skickas inom 4-6 dagar
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3089846
Byron DBY-22324 är ett kit med två dörrklockor (mottagare) för inomhusbruk och en vädertålig tryckknapp för montering utomhus. Kitet är lätt att installera och enheterna kan placeras där du önskar.

Produktinformation

Egenskaper

Byron DBY-22324 är ett kit med två dörrklockor (mottagare) för inomhusbruk och en vädertålig tryckknapp för montering utomhus. Kitet är lätt att installera och enheterna kan placeras där du önskar. Tryckknappen drivs av det medföljande CR2032-batteriet och installeras enkelt vid dörren. De två dörrklockorna (mottagarna) kan placeras överallt runt huset. Satsen innehåller en plug-in-dörrklocka som passar i valfritt vägguttag samt en portabel batteridriven dörrklocka. Tack vare räckvidden på upp till 150 meter kan plug-in-dörrklockan anslutas där du vill ha den - till och med uppe på vinden, i källaren eller ute. Plug-in-dörrklockan har en platt botten, så att den inte täcker flera uttag. När någon ringer på tryckknappen ger båda dörrklockorna en ljudsignal och en visuell signal, så att du både kan se och höra när en besökare ringer på dörren.

16 melodier och 5 ljudnivåer
Välj mellan 16 förinställda melodier och ställ enkelt in ljudnivån genom att välja en av nivåerna: 0%, 25%, 50%, 75% eller 100% (av maximalt 85dB). Därmed kan du ställa in önskad ljudnivå för varje tillfälle, exempelvis kan en högre ljudnivå vare lämplig om du är utomhus.

Enkel installation
Tryckknappen installeras enkelt utomhus med den medföljande dubbelsidiga tejpen. Plug-in dörrklockan (mottagaren) kan placeras i valbart vägguttag i huset. Det går snabbt och enkelt att installera klockans tryckknapp och dörrklocka. DBY-22324 är enkel att bygga ut och du kan lätt sätta en ringklocka på husets baksida. För att höra skillnad på om det är framsidan eller baksidan som ringer, ställer du lätt in olika melodier för respektive tryckknapp -en för framsidan och en för baksidan. Dessutom kan du köpa en extra dörrklocka, som fungerar till alla anslutna dörrknappar ute. Det är praktiskt om du har flera våningar.
  • Trådlös räckvidd på upp till 150 meter
  • Välj mellan 16 melodier och justera volymen i 5 nivåer
  • Dörrklockan kan placeras var som helst
  • Tryckknapp med IP44-klassad väderbeständighet
  • Enkel installation

Leveransomfattning

  • 1 styck tryckknapp
  • 1 styck dörrklocka, plug-in (230V)
  • 1 styck dörrklocka, batteridriven
  • 1 styck dubbelsidig tejp
  • 1 styck CR2032-batteri
  • 1 styck manual

Specifikationer

Valbar ringsignal Ja

Räckvidd 150 m

Trådlös Ja

EAN 8711658439730

Recensioner

Rekommenderat