Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena ClassicArt.nr: 2970437

Gardena
Väggslangvinda
Beskrivning
Art.nr: 2970437
Väggslangvinda för små och medelstora trädgårdar. För säker förvaring av slangen på väggen. Kan också tas loss och användas ute i trädgården. Med ergonomiskt handtag som gör den enkel att bära med sig. Levereras komplett med en 20 meter lång 13 mm (1/2") slang, munstycke och kopplingar.
Prisjakt
PriceRunner
781 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-06-07 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2970437
Väggslangvinda för små och medelstora trädgårdar. För säker förvaring av slangen på väggen. Kan också tas loss och användas ute i trädgården. Med ergonomiskt handtag som gör den enkel att bära med sig. Levereras komplett med en 20 meter lång 13 mm (1/2") slang, munstycke och kopplingar.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Classic är en väggslangvinda som ger dig det stöd du behöver. Vindan används för säker förvaring av slangen på väggen, men kan också tas loss och användas ute i trädgården. Det ergonomiska handtaget gör den enkel att bära med sig. GARDENA Classic Väggmonterad slangvinda 50 levereras komplett med en 20 meter lång 13 mm (1/2") slang, ett GARDENA Classic Munstycke och alla Original GARDENA System-kopplingar som behövs. Särskilt avsedd för små och medelstora trädgårdar. Veven har frihjulsmekanism och är lätt att manövrera. Slangvindad kan också fällas ihop för utrymmessnål förvaring.

Monteringen är mycket enkel. Slangkopplingen är vinklad och slangen snor sig inte, vilket säkerställer fullt vattenflöde. En svängtapp gör att slangen inte vrider sig när du vindar upp eller av den. Det inbyggda droppskyddet gör att ingenting rinner ur slangen under transport och efter användning. Du slipper vattenpölar från kvarvarande vatten och inget vatten går till spillo. Vindans sidor har trekantsform och en låg tyngdpunkt. Detta gör att slangvindan är mycket stabil och inte riskerar att välta.
 • Eftersom slangvindan har alla kopplingar som behövs kan du börja använda den direkt efter montering på väggen
 • När vattnet har stängts av kan du koppla slangarna till det inbyggda droppskyddet
 • Eftersom slangkopplingen är vinklad på slangvagnen - slangen kan inte sno sig och vattnet flödar alltid fritt
 • Kan användas för förvaring av slangen på väggen, och dessutom för mobil användning i trädgården
 • Tas enkelt bort från hållaren och du kan använda det ergonomiskt utformade handtaget när du bär den med dig
 • Triangelformen gör att vindan är mycket stabil och inte välter

Leveransomfattning

 • 1 styck Vägghållaren
 • 1 styck Svängtapp
 • Skruvar
 • Original Gardena System-kopplingar
 • Monteringsanvisningar
Tekniska data: 
Slanglängd20 m
Slangdiameter13 mm
Max. kapacitet50 m 13 mm (1/2"), 40 m 15 mm (5/8"), 25 m 19 mm (3/4")

Specifikationer

EAN 4078500800907

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat