Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena AquaRoll M MetalArt.nr: 2970446

Gardena
Slangvagn
med 25 m Classic-slang, 3/4"
Beskrivning
Art.nr: 2970446
Robust slangvagn som tål höga belastningar i trädgården. Möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Med 25 m Classic-slang med en diameter på 19 mm (3/4").
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2970446
Robust slangvagn som tål höga belastningar i trädgården. Möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Med 25 m Classic-slang med en diameter på 19 mm (3/4").

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA AquaRoll M Metal är en extra stadig och robust slangvagn som tål även höga belastningar i trädgården. Vagnen möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Slangen kan rullas upp med hjälp av den ergonomiska plastveven med mjuka komponenter. Den vikbara foten förhindrar att vagnen tippar. Även dess speciella form och synligt höga placering av hjulen stöttar slangvagnens stabilitet.

För utrymmesbesparande förvaring kan du enkelt vika ner foten, sänka handtaget och fälla in veven. AquaRoll M-paketet är klart att användas och inkluderar 25 m Classic-slang med en diameter på 19 mm (3/4") med GARDENAs originalsystemdelar och sprutmunstycke.
  • Särskilt utformad utfällbar fot för bättre stabilitet vilket underlättar bevattningsarbetet eftersom slangvagnen stannar kvar på plats även när du drar i slangen
  • Den robusta metallvindan med en kraftig skiva ger hög hållbarhet och stabilitet
  • Vinkelkopplingen på insidan av rullen förhindrar att slangen böjs - garanterar maximalt vattenflöde
  • Droppskyddet förhindrar att vatten läcker ut efter användning eller under transport av slangvagnen
  • Innovativt frostskydd för längre hållbarhet

Leveransomfattning

  • 1 styck Slang, 25 m
  • 1 styck Sprutmunstycke
Tekniska data: 
Slanglängd25 m
Slangdiameter19 mm
FrostskyddJa
Max. kapacitet60 m 13 mm (1/2"), 50 m 15 mm (5/8"), 35 m 19 mm (3/4")

Specifikationer

EAN 4078500046329

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat