Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena EcoLineArt.nr: 3122753

Gardena
Kopplingssats
för bevattning
Beskrivning
Art.nr: 3122753
EcoLine Grundset är ett komplett set för bevattning och rengöring runt huset och i trädgården. Satsen inehåller alla idealiska delar som behövs för att underlätta bevattningen.
Prisjakt
PriceRunner
311 kr
Inkl. moms

Estimerat 5-8 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3122753
EcoLine Grundset är ett komplett set för bevattning och rengöring runt huset och i trädgården. Satsen inehåller alla idealiska delar som behövs för att underlätta bevattningen.

Produktinformation

Egenskaper

EcoLine Grundset är ett komplett set för bevattning och rengöring runt huset och i trädgården. Satsen inehåller alla idealiska delar som behövs för att underlätta bevattningen. Alla delar är stilrent designade och tillverkade av till största delen återvunnen plast. Detaljerna i stål är tillverkade av 35% återvunnen metall. Utöver den hållbara aspekten möjliggör utformningen av delarna även långvarig användning tack vare sin robusthet och högkvalitativa tillverkning.

Munstyckets 2-i-1 spraystråle ger den optimala vattenstrålen för olika situationer - oavsett om du ska använda en hård stråle till rengöringsarbeten eller den mjukare spraydimman för bevattning, är vattenflödet smidigt att justera. Det integrerade vattenstoppet gör att tillbehöret kan bytas ut, utan att behöva gå till vattenkranen. Så fort ett fäste är lossat stannar vattenflödet och återupptas inte förrän ett nytt fäste ansluts. Dessutom har krananslutningen den smarta Anti-Splash-funktionen som skapar en fokuserad vattenstråle för stänkfri fyllning av vattenkannor eller hinkar utan slang. Detta GARDENA EcoLine Grundset kan anslutas till alla 1/2" - 5/8" (13-15 mm) slangar och är lämpligt för vattenkranar med 21 mm (G 1/2") gänga och 26,5 mm (G 3/4") gänga.
  • 2-i-1-stråle
  • UV-säker
  • Frostsäker
  • Tillverkad av mer än 90 % återvunnet material

Leveransomfattning

  • 1 styck EcoLine rengöringsmunstycke
  • 1 styck EcoLine vattenstopp
  • 1 styck EcoLine slangkoppling
  • 1 styck EcoLine krankoppling
  • 1 styck EcoLine adapter
Tekniska data 
FärgSvart
Bredd24,3 cm
Djup16 cm
Höjd4,5 cm
Vikt121 g
MaterialKomposit
Passar1/2 ", 5/8 "

Specifikationer

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057585

Rekommenderat