Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PipelineArt.nr: 3124149

Gardena
Startpaket
med oscillerande vattenspridare
Beskrivning
Art.nr: 3124149
Ett perfekt trädgårdsbevattningssystem för den som är trött på att rulla och släpa på vattenslangar in och ut ur trädgården. I detta startpaket ingår 10 av de viktigaste delarna för att installera det underjordiska bevattningssystemet, så det är enkelt att komma igång.
Prisjakt
PriceRunner
1 746 kr
Inkl. moms
1 st i lager | Skickas måndag, 6 maj
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3124149
Ett perfekt trädgårdsbevattningssystem för den som är trött på att rulla och släpa på vattenslangar in och ut ur trädgården. I detta startpaket ingår 10 av de viktigaste delarna för att installera det underjordiska bevattningssystemet, så det är enkelt att komma igång.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Pipeline Startpaket med oscillerande vattenspridare är ett perfekt trädgårdsbevattningssystem för den som är trött på att rulla och släpa på vattenslangar in och ut ur trädgården. I detta startpaket ingår 10 av de viktigaste delarna för att installera det underjordiska bevattningssystemet, så det är enkelt att komma igång. Anslutningspunkten utgör utgångspunkten för hela bevattningssystemet genom att vara länken mellan kranen och rören i marken. Röret går att förgrena med hjälp av den medföljande T-kopplingen. De två vattenstationerna fungerar som praktiska kranar där du inte bara kan ansluta en slang utan även använda en oscillerande vattenspridare. Tillgången till vatten blir lika enkel som att sätta på en kran i hushållet. Anslutningen upprättas så fort du ansluter en slang eller vattenspridaren till vattenstationen. När du kopplar ifrån stänger den integrerade stoppventilen omedelbart av vattentillförseln. Dräneringsventilen förhindrar frostskador i bevattningssystemet när den monteras på den lägsta platsen i systemet.
Till skillnad från GARDENAs andra Pipeline startpaket innehåller detta paket också en oscillerande vattenspridare som gör uppsättningen klar och idealisk för trädgårdsbevattning i alla trädgårdstyper. Vattenspridaren är justerbar och flexibel, den ger en jämn och exakt bevattning över områden från 9 m² till 216 m². Den stora spännvidden i området är möjlig eftersom det på vattenspridaren finns inbyggda kontrollrattar som gör att du kan ställa in både intervallet och även sprinklerbredden efter behov - intervallet från 3 till 18 meter och sprinklerbredden mellan 3 och 12 meter, och sedan kan sprinklerhuvudet också roteras 360 ° manuellt. Detta gör vattenspridaren perfekt för de flesta trädgårdsstorlekar - och den enhetliga vattningen förhindrar också att sporadiska pölar utvecklas runt din trädgård. Anslutningspunkten och vattenstationerna är utrustade med varsin smutssil och vattenspridaren är utrustad med ett filter som kan tas bort för enkel rengöring under rinnande vatten. Tack vare användandet av högkvalitativa material är alla komponenter mycket hållbara och är UV-beständiga. Startsetet kan utökas obegränsat med GARDENA Pipeline-komponenter.
  • Enkel installation
  • Flexibel bevattning som kan rotera 360° grader
  • Enkel rengöring av smuts och kalk
  • Högkvalitativa material och frosttålig

Leveransomfattning

  • 1 styck Profi Maxi-Flow System kopplingssats
  • 1 styck anslutningspunkt
  • 2 styck vattenstationer
  • 1 styck T-koppling 25 mm
  • 3 stycken kopplingar 25 mm x 3/4" hongänga
  • 1 styck T-koppling 25 mm x 3/4" hongänga
  • 1 styck dräneringsventil
  • 1 styck oscillerande vattenspridare
Tekniska data 
Gänga3/4" hongänga

Specifikationer

EAN 4078500058322

Rekommenderat