Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swedoor Sälen GlasArt.nr: 4020643

Swedoor
Varmförrådsdörr
Beskrivning
Art.nr: 4020643
Sälen glas är en varmförrådsdörr med glasöppning som har isolering och ska användas till förråd eller garage med begränsad uppvärmning. Dörren är klädd i björkplywood och har spårfräst utsida och slät insida.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
5 719 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
1878x888 mm

Estimerat 10-17 dagar från leverantör

Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 4020643
Sälen glas är en varmförrådsdörr med glasöppning som har isolering och ska användas till förråd eller garage med begränsad uppvärmning. Dörren är klädd i björkplywood och har spårfräst utsida och slät insida.

Produktinformation

Egenskaper

Sälen glas är en varmförrådsdörr med glasöppning som har isolering och ska användas till förråd eller garage med begränsad uppvärmning. Dörren är klädd i björkplywood och har spårfräst utsida och slät insida. Vissa mindre ojämnheter i ytan kan förekomma.

Observera att ytterdörrar säljs inklusive karm, innerdörrar säljs exklusive karm.

Clever-Line
Sälen är en Clever-Line dörr. Det Swedoors standarddörrar med fokus på funktionalitet. Dörrarna finns i ett begränsat antal designvarianter och modeller, men alla är i hög och gedigen kvalitet och uppfyller de grundläggande behoven.

Underhåll
Dörren och karmen ska behandlas direkt efter montering, antingen med pigmenterad oljelasyr eller heltäckande färg. Förrådsdörrar som är täckta med björkplaywood måste målas eller betsas omedelbart efter installation. Observera att det kan finnas mindre skarvar och ojämnheter i ytan. Använd sandpapper om du vill ha en slätare yta innan den behandlas med en täckfärg. Tänk på att gångjärn och lås också måste underhållas. Gångjärn smörjs med syrafritt fett vid behov. Se till att inte använda för mycket för att undvika att få fett/olja på tröskeln.
Tekniska data 
KonstruktionEPS
DörrtypEnkeldörr
Målad/behandladObehandlad björkplywood
YtaSpårfräst/dekor
GlasKlar
MiljöFSC
FärgVit
Djup105 mm
Bredd888 mm
Höjd1878 mm
Vikt38 kg

Specifikationer

Höjd 1878

Färg Trä

Upphängning Vänsterhängd

Brandklassad Nej

Bredd 888 mm

Djup 105 mm

Serie Swedoor Sälen

Material Plywood

EAN 7393993146675

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat