Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Vindico Security UNIPAD 16Art.nr: 3058064

Vindico Security
Laddskåp
16 platser, för surfplatta
Beskrivning
Art.nr: 3058064
UniPad 16 är ett svensktillverkat skåp som kan ladda och förvara upptill 16 surfplattor eller mobiltelefoner. Skåpet kan monteras på väggen eller ställas på en hylla eller bord.
Prisjakt
PriceRunner
21 952 kr
Inkl. moms

Estimerat 5-6 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3058064
UniPad 16 är ett svensktillverkat skåp som kan ladda och förvara upptill 16 surfplattor eller mobiltelefoner. Skåpet kan monteras på väggen eller ställas på en hylla eller bord.

Produktinformation

Egenskaper

UniPad 16 är ett svensktillverkat skåp som kan ladda och förvara upptill 16 surfplattor eller mobiltelefoner. Skåpet kan monteras på väggen eller ställas på en hylla eller bord. Laddning sker med plattornas egna laddare som förvaras i en egen el-avdelning som kan låsas separat. Skåpet är delat i två sektioner med separata låsta dörrar. I den högra förvaras och laddas plattorna och i den vänstra placeras laddarna. Fördelarna med att skilja på laddare och plattor är:
- Bättre livslängd på batterierna i plattorna då värmen från laddarna kan ledas bort utan att det behövs någon fläkt.
- Mindre risk för att laddarna "får fötter" då de inte är tillgängliga för alla användare.
Stora hyllor som rymmer alla plattor på marknaden men är även lämplig för mindre enheter som mobiltelefoner. Varje laddplats är 30 mm hög vilket gör att plattorna får plats även med de största skalen på. Det ansluts enkelt till elsystemet med en "vanlig" stickpropp. Kraftiga luckor som låses med en trepunktsspanjolett för högre säkerhet. UniPad 16är framtidssäkrat genom att plattornas egna laddare används. Detta gör att när det kommer nya modeller av plattor som kräver annan laddning eller skåpet skall användas för att ladda något annat så är det inget problem. Skåpet levereras med nyckellåsning som standard och som tillval finns elkodlås (ASSA PIN), RFID-lås (ASSA Sense) eller hänglåsklinka.
Tekniska data 
Typ Unipad16
Höjd 605 mm
Bredd 485 mm
Djup 230 mm
Vikt 18 kg
Information Innermått per fack

Specifikationer

EAN 7350113520234

Rekommenderat