Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Backar & lådor

För den organiserade och produktiva arbetsplatsen är rätt förvaring avgörande. Vårt sortiment av lådor och backar är skapat för att tillgodose dina behov av verktygsförvaring på ett effektivt och funktionellt sätt. I vårt sortiment finner du populära märken som Schoeller Allibert och PPS samt flera av de största verktygstillverkarna som STANLEY och PELA. Läs mer.

Letar du efter Lådor - Förvarings- & hyllsystem? Klicka här!
Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
101 produkter
På Proffsmagasinet finner du lådor, backar och tillbehör som förvandlar din arbetsplats till ett organiserat paradis. Börjar din samling av verktyg och småsaker svämma över? Investera i ett backsystem med fack och lådor i olika storlekar för att ge alla dina verktyg en egen plats. Jobbar du i ett lager och behöver optimera arbetsytan för att öka effektivitet? Med lådor särskilt tillverkade för lagerbruk får du snabbt överblick över innehållet och kan anpassa dem med avskiljare.

När vi har det rent och organiserat runt oss arbetar vi bättre. Med endast några förvaringslådor kan du få ordning på din arbetsplats för att du ska trivas och kunna arbeta mer effektivt.