Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Purmo AIR11Art.nr: 2811969

Purmo
Tilluftsdon
Beskrivning
Art.nr: 2811969
Tilluftsdon för TP V4 som ger frisk värme och ett behagligt inomhusklimat. Utvecklat för att skapa optimal komfort och god luftkvalitet. Fungerar med radiatortyp 11.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2811969
Tilluftsdon för TP V4 som ger frisk värme och ett behagligt inomhusklimat. Utvecklat för att skapa optimal komfort och god luftkvalitet. Fungerar med radiatortyp 11.

Produktinformation

Egenskaper

Purmo AIR11 är ett tilluftsdon för Purmo TP V4 som ger frisk värme och ett behagligt inomhusklimat. Fungerar med radiatortyp 11. Tilluftsdonet har utvecklats för att skapa optimal komfort och god luftkvalitet. Air är en dynamisk produkt som kombinerar värme och ventilation för att uppnå en sund boendemiljö. God ventilation i kombination med ett behagligt inomhusklimat, är grunden för hälsa och välbefinnande. om vi inte får tillräcklig mängd frisk luft blir konsekvensen trötthet eller i värsta fall sjukdom. Bristfällig ventilation ökar riskerna för mögelskador och kan förorsaka allergiska besvär. Med ytbehandling utfört i tre faser. Avfettning, pulverlackering med epoxypolyester och härdning i ca 200°C. Tilluftsdonet har måtten 360 x 581 mm (B x H).


Tonteras mellan en Thermopanel radiator och yttervägg i byggnader med frånluftssystem eller självdragssystem. Ytterväggen förses med ett ytterväggsgaller och en tilluftskanal, genom vilken frisk luft strömmar in. Luften filtreras och värms upp i radiatorn innan den fortsätter in i rummet. Man kan med enkelhet rengöra det tätslutande donet, filtret och kanalen genom att öppna filterluckan på donet. Tilluftsdonet är försett med ett flexibelt regleringsspjäll.


Egenskaper
  • Färg: Vit
  • Material: ABS V0
  • Ytbehandling i tre faser: Avfettning, pulverlackering med epoxypolyester och härdning i ca 200°C
  • För panelradiator TP V4
  • Fungerar tillsammans med radiatortyp 11
  • Ger frisk värme och ett behagligt inomhusklimat
  • Tilluftsdonet har utvecklats för att skapa optimal komfort och god luftkvalitet
  • Kombinerar värme och ventilation för att uppnå en sund boendemiljö

Tekniska data:  
För radiatortyp 11
Kvalitetsnorm ISO 9001 och ISO 14001
Höjd 360 mm
Bredd 581 mm

Specifikationer

EAN 2811969

RSK-nummer 6734152

Rekommenderat