Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

eeese AdamArt.nr: 2920002

eeese
Avfuktare
20 l
Beskrivning
Art.nr: 2920002
Avfuktare med kapacitet på 20 l och ett arbetsområde på upp till 100 m. Avfuktaren är tyst som ett kylskåp och strömlinjeformad för att passa in i varje heminredning. Placera avfuktaren i vardagsrummet, sovrummet, köket, grovköket eller var du nu vill bli av med fukt och förbättra ditt inomhusklimat avsevärt.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2920002
Avfuktare med kapacitet på 20 l och ett arbetsområde på upp till 100 m. Avfuktaren är tyst som ett kylskåp och strömlinjeformad för att passa in i varje heminredning. Placera avfuktaren i vardagsrummet, sovrummet, köket, grovköket eller var du nu vill bli av med fukt och förbättra ditt inomhusklimat avsevärt.

Produktinformation

Egenskaper

eeese Adam är en avfuktare med kapacitet på 20 l och ett arbetsområde på upp till 100 m. Avfuktaren är tyst som ett kylskåp och strömlinjeformad för att passa in i varje heminredning. Placera avfuktaren i vardagsrummet, sovrummet, köket, grovköket eller var du nu vill bli av med fukt och förbättra ditt inomhusklimat avsevärt.

Kompakt och effektiv för stora ytor
Avfuktaren Adam är den perfekta kombinationen av design, teknik och köldmedium. Detta innebär att avfuktaren är otroligt kompakt i förhållande till sin stora vattentank, som rymmer hela 5 liter. De integrerade handtagen på varje sida gör maskinen flyttbar. För även om denna avfuktare kan utvinna hela 20 liter vatten från luften per dag lyckas den bevara den eleganta och eleganta designen, så att du vill att avfuktaren ska stå framme.

Avfuktaren som bara arbetar vid behov
Den behändiga timerfunktionen är enkel att styra så att avfuktaren bara körs när du vill. Avfuktaren Adam har låg energiförbrukning jämfört med andra avfuktare med samma kapacitet. Den är utrustad med en smart funktion som gör att du kan ställa in önskad fuktnivå via den lättanvända LED-displayen. När denna fuktnivå uppnås stängs avfuktaren av automatiskt och slås på igen när fuktighetsnivån överskrids.

Klädtorkningsfunktionen som gör att kläderna torkar snabbare
Avfuktaren Adam har en populär torkfunktion som är extra bra på fuktiga dagar eller när det är dags för tvätt. Den inbyggda klädtorkningsfunktionen, som drar ut överflödig fukt ut ur rummet, gör nämligen att torktiden för våta ytterkläder eller tvätt förkortas markant. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder.
Kontinuerlig dränering så att du slipper tömma vattenbehållaren
Avfuktaren stängs även av automatiskt när tanken är full så att apparaten inte drar ström i onödan. Dessutom kan du använda avfuktaren med ett kontinuerligt avlopp så att du kan ansluta avfuktaren direkt till avloppet via en slang och därför helt slipper tömma vattenbehållaren. Avfuktaren har också ett tvättbart filter och automatisk avfrostningsfunktion.

Avfuktaren Adam väger 15,2 kg, har integrerade handtag på sidorna och körs på 4 st 360-graders robusta löphjul.

Adam-en kvalitetsprodukt från eeese
Adam ingår i den populära serien från eeese. Alla avfuktare i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.

Avfuktaren innehåller köldmediet R290, som är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som hittills har använts som köldmedium i luftkonditioneringsaggregat, avfuktare och många andra maskiner. Köldmediet R290 har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet.
  • Automatisk avfuktning
  • Torkläge för kläder
  • LED-display med soft-key
  • Automatisk omstartsfunktion
  • Köldmedium R290 gas
  • Tvättbart luftfilter
Tekniska data:
Max. arbetsyta 100 m2
Rekommenderat arbetsområde2-70 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%20 l/dygn
Kapacitet 27 °C/RH60%11,5 l/dygn
Strömförbrukning (drift)255 W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1-24 t
Fläkthastighet2
Luftvolym hög/låg145/130 m3/h
Ljudnivå hög/låg44/42 dB(A)
Vattentank5,0 l
Drifttemperatur5-35 °C
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Storlek335x285x540 mm
Vikt15,2 kg

Specifikationer

EAN 5704841025035

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat