Som ni har märkt har vår hemsida fått ett helt nytt utseende. Vi kände att den gamla designen inte längre representerade vår bredd och personlighet och presenterar därför nya Proffsmagasinet!

Förändringen innebär en hel del nyheter som vi hoppas kommer att göra din upplevelse ännu bättre. Förutom den uppdaterade designen har vi satsat på att göra hemsidan mer lättnavigerad för att du ännu lättare ska kunna hitta det du söker.

Bakom varje produkt på vår hemsida finns också ett team av kunniga människor som är redo att hjälpa dig om du behöver. Vi har redan valt ut de bästa produkterna från de bästa leverantörerna så att du kan känna dig säker på att göra ett bra val, oavsett vad du väljer. Vår förhoppning är att du ska känna igen oss, våra produkter och känna trygghet i vårt mål att alltid kunna erbjuda rätt produkt och rådgivning i varje situation.

Välkommen till Proffsmagasinet – Utvalt för medvetna hantverkare och hemmafixare

Vi vill gärna höra vad du tycker

Ge oss feedback genom att svara på ett par korta frågor

Vi har lagt mycket energi på att skapa en snygg, tydlig och lätthanterad hemsida. Frågan är om du som kund håller med eller om det finns något vi kan göra ännu bättre? Finns det något du vill dela med dig till oss som rör hemsidan? Klicka gärna dig vidare till vårt frågeformulär via länken ovan, där vi ställer ett par frågor som är viktiga för oss. Det tar max 1 minut att fylla i.