Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Palmako EmiliaArt.nr: 3125946

Palmako
Orangeri
5,8 m²/inv. 5,4 m², grå tryckimpregnerad
Beskrivning
Art.nr: 3125946
Emilia från Palmako är ett växthus i glas och tryckimpregnerat trä med ett romantiskt utseende. Växthuset är en trevlig miljö för odling av egna grönsaker, blommor och örter. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.
Prisjakt
PriceRunner
26 067 kr
Inkl. moms

Estimerat 4-6 veckor från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 3125946
Emilia från Palmako är ett växthus i glas och tryckimpregnerat trä med ett romantiskt utseende. Växthuset är en trevlig miljö för odling av egna grönsaker, blommor och örter. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.

Produktinformation

Egenskaper

Emilia från Palmako är ett växthus i glas och tryckimpregnerat trä med ett romantiskt utseende. Växthuset är en trevlig miljö för odling av egna grönsaker, blommor och örter. Inred gärna växthuset med en liten sittgrupp. Levereras med 4 mm härdat säkerhetsglas.

Specialvillkor för Palmako tillverkningsvaror
Produkten från Palmako är en tillverkningsvara, som tillverkas efter din beställning. Det innebär att du inte har rätt att häva köpet efter beställningen är lagd. Bilderna på hemsidan är illustrativa, köparen skall informera sig om de olika produktspecifikationerna före köpet. Notera även att vid montering är det viktigt att du alltid följer den produktspecifika monteringsanvisningen som följer med produkten.

Leveransvillkor Palmako
Tillfarten till leveransadressen måste ha:
 • en vägbredd på minimum 3,5 meter
 • en fri höjd på 4,5 meter (grenfritt)
 • bärighet för tung lastbil
 • snöröjd och sandad tillfart under vintertid
 • en framkomlighet för ett 24 m ekipage för paket längre än 6,5 m
 • OBS! Palmako har i nuläget inte möjlighet att leverera till öar utan broförbindelse.


 • Tillbehör kan inte köpas separat
  Palmako-tillbehör så som takavvattning och takpapp till stuga eller förråd kan ej köpas eller levereras separat i en ytterligare beställning. Se därför till att du har alla delar i varukorgen som du behöver till ditt nya projekt när du beställer din huvudprodukt från Palmako!
 • Leveransomfattning

  • Stomme av grå djupimpregnerad gran
  • 4 mm härdat glas
  • Automatiskt vädringsfönster
  • Monteringsbeslag
  Tekniska data 
  FärgGrå tryckimpregnerad nordisk gran
  Mått inv/utv (m²)5,4 / 5,8
  Mått (cm)240x244
  Vägghöjd (cm)159
  Total höjd (cm)283
  Väggtjocklek (mm)18
  Typ av fönsterglashärdat glas 4 mm
  Vikt400

  Specifikationer

  Obehandlad Nej

  Färg Grå

  Serie Palmako Emilia

  Yttre Area 5.8 m²

  EAN 4742420004812

  Nedladdningsbara filer

  Garanti

  Palmako – Besiktiga leveransen inom 14 dagar
  Produkten du köpt från Palmako har tillverkats i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Produktens delar har noggrant besiktigats och förpackats av Palmako. För att undvika eventuella problem under monteringen som du utför själv eller låter en hantverkare att utföra, rekommenderar Palmako att du, innan monteringen påbörjas, besiktigar leveransen. Detta för att säkerställa att den är komplett enligt förteckningen över ingående delar. Besiktning av leveransen måste utföras inom 14 dagar efter att du tagit emot leveransen.

  Garanti hos Palmako
  Alla Palmakos träbyggnader har en garanti på 5 år. Lekplatser och gungor har en garanti på 2 år. Impregnerade produkter har olika garantivillkor i enlighet med olika faroklasser - från 5 till 25 år. Läs mer om Palmakos garantivillkor här.

  Garantianspråk är begränsade till ersättning av defekt material. Defekta produktdelar, vilka redan har använts eller målats, ersätts inte. Alla vidare anspråk avvisas! I händelse av reklamationer, vänligen uppmärksamma följande: uppvisa besiktningsprotokoll tillsammans med inköpsbeviset till ditt inköpsställe. Endast om dessa dokument uppvisas kan Palmako garantera att reklamationen behandlas skyndsamt och utan krångel. Reklamationsformuläret hittar du här.

  Rekommenderat