Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena StarCut 410 PlusArt.nr: 2970497

Gardena
Toppsax
teleskopisk
Beskrivning
Art.nr: 2970497
Toppsax som kan förlängas steglöst från 230 till 410 cm. Det gör att du kan nå upp till 6,5 meter från marknivå. Med 12 ggr utväxling garanteras full kraft vid beskärning upp till 32 mm. Med vinklingsbart klipphuvud och låg vikt trots längd och hög kvalitet.
Prisjakt
PriceRunner
1 333 kr
Inkl. moms
3 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2970497
Toppsax som kan förlängas steglöst från 230 till 410 cm. Det gör att du kan nå upp till 6,5 meter från marknivå. Med 12 ggr utväxling garanteras full kraft vid beskärning upp till 32 mm. Med vinklingsbart klipphuvud och låg vikt trots längd och hög kvalitet.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA StarCut 410 Plus är en teleskopisk toppsax som kan förlängas steglöst från 230 till 410 cm. Det gör att du kan nå upp till 6,5 meter från marknivå. Med 12 ggr utväxling garanteras full kraft vid beskärning upp till 32 mm. StarCut 410 plus inkluderar även en robust krok som hjälper dig att få ner avklippta grenar från trädkronan, som annars lätt blir sittande och är svårt att få ner. Trots längd och hög kvalitet är toppsaxen lättvikt och dess smala klipphuvud gör att du smidigt kommer åt där du vill.

Klipphuvudet är vinklingsbart och du justerar vinkeln enkelt medan du klipper, utan att behöva ta ner toppsaxen från trädkronan. Precisionsslipade och klibbfria skärblad gör det enklare att skära i träet och gör det lättare att hålla rent. Säker och bekväm att använda tack vare t-handtag och draglina med glidstopp.
  • De precisionsslipade bladen med non-stick beläggning minimerar motståndet och garanterar ett rent snitt.
  • Klippvinkeln på upp till 200° kan justeras steglöst från marken vilket gör att grenar kan klippas i precis vinkel, oavsett åt vilket håll de växer.
  • Transmissionsväxeln av stål inuti StarCut 410 plus är extra robust och hållbar. Den 12-växlade transmissionen ger en mycket högre klippkraft än med en vanlig grensax.
  • Tack vare det teleskopiska aluminiumhandtaget kan längden på StarCut 410 plus varieras steglöst mellan 230 till 410 cm tack vare den praktiska spaken med snabblås - till och med med handskarna på
  • Klipper grenar såg högt som 6,5 m upp i luften.
  • Enkel hantering och teleskopfunktion gör det bekvämt att klippa höga träd och buskar från en säker position på marken
  • Handtaget har en justerbar krok för bortförsel av avklippta grenar som gör att grenrester även högst upp i trädkronan kan rensas bort utan problem

Leveransomfattning

  • 1 styck Krok
Tekniska data: 
Längd230-410 cm
Maximal grentjocklek32 mm
BladHärdat, klibbskydd
SkärtypSidoskär

Specifikationer

Kapkapacitet 32 mm

Längd 4100 mm

EAN 4078500028332

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat