Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RAC476Art.nr: 4034311

Ryobi
Dragkärra
för åkgräsklippare
Beskrivning
Art.nr: 4034311
Ryobi RAC476 är en dragkärra för åkgräsklippare med universiell passform. Åkgräsklipparens dragvagn ger mångsidig dragning och bogsering för daglig användning.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
3 999 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 4034311
Ryobi RAC476 är en dragkärra för åkgräsklippare med universiell passform. Åkgräsklipparens dragvagn ger mångsidig dragning och bogsering för daglig användning.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RAC476 är en dragkärra för åkgräsklippare med universiell passform. Åkgräsklipparens dragvagn ger mångsidig dragning och bogsering för daglig användning. Fäst denna dragvagn på en åkgräsklippare för att enkelt dra laster över din tomt. Med en dragkapacitet på upp till 220 kg kan du enkelt transportera kompost, jord, växter, stenar, ved, trädgårdsredskap och mycket mer. Spara tid med den 180-gradiga svängfunktionen som gör att du enkelt och exakt kan tippa till vänster, höger eller baktill på din parkerade gräsklippare. Denna vagn är konstruerad för att klara de tuffaste jobben med en hållbar stålram och terränggående, pneumatiska däck. Töm enkelt dragvagnen med 180-graders svängbar bas, 53° tippvinkel och snabbspärr. Den universella dragsprinten passar de flesta åkgräsklippare, zero-turn gräsklippare och klipptraktorer. Anpassa din dragkärra med de integrerade förlängningsöppningarna som gör att du kan bygga dina egna sidopaneler och avdelare.
  • Kompatibel med alla Ryobi åkgräsklippare
  • Kompatibel med Ryobi trädgårdstraktor RY72TMX117
  • Mångsidig bogsering för daglig användning
  • Kapacitet på 200 liter och 220 kg gör att du kan dra material och verktyg
  • Bädden kan lyftas för tömning av behållare

Specifikationer

Belastning, max. 220 kg

EAN 4892210236074

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat