Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena SILENO minimoArt.nr: 3140964

Gardena
Robotgräsklippare
för 500 m², med garage
Beskrivning
Art.nr: 3140964
Tyst och intelligent robotgräsklippare för ytor på upp till 500 m² och har en klippbredd på 16 cm. Perfekt för mindre gräsmattor och kombinerar hög prestanda och precision med bekväm klippning. Använd GARDENA Bluetooth-appen för att ange gräsmattans storlek, önskade klippdagar och önskad starttid för ditt nya schema.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
13 955 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3140964
Tyst och intelligent robotgräsklippare för ytor på upp till 500 m² och har en klippbredd på 16 cm. Perfekt för mindre gräsmattor och kombinerar hög prestanda och precision med bekväm klippning. Använd GARDENA Bluetooth-appen för att ange gräsmattans storlek, önskade klippdagar och önskad starttid för ditt nya schema.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA SILENO minimo är en tyst och intelligent robotgräsklippare för ytor på upp till 500 m² och har en klippbredd på 16 cm. SILENO minimo är perfekt för mindre gräsmattor och kombinerar hög prestanda och precision med bekväm klippning. Använd GARDENA Bluetooth-appen för att ange gräsmattans storlek, önskade klippdagar och önskad starttid för ditt nya schema. GARDENA Bluetooth-appen guidar dig intuitivt genom den första installationen steg för steg.

Det är enkelt att enkelt styra din SILENO minimo via Bluetooth och du kan befinna dig upp till 10 m från klipparen. Din klipprobot räknar ut den optimala gräsklipptiden och GARDENA Bluetooth-appen använder sin schemaläggningsassistent för att hålla gräsmattan fin. GARDENA SILENO minimo har låga ljudnivåer på endast 57db (A) tack vare en särskilt tyst motor. Du och dina grannar kan koppla av i lugn och ro i trädgården, även när din robot klipper gräset. Den sofistikerade CorridorCut styr robotgräsklipparen medan den klipper i trånga utrymmen och trånga hörn på bara 60 centimeter i bredd och navigerar smidigt bort din robotgräsklippare från knepiga återvändsgränder. Guidad av SensorControl bedömer roboten själv hur ofta din gräsmatta behöver en trimning, och startar med exakt rätt frekvens beroende på gräsets tillväxt.

GARDENA 15020-20
GARDENA 15020-20 är ett robust gräsklipparhus som skyddar robotgräsklipparen och laddstationen från både sol och regn. Det infällbara taket ger bekväm åtkomst till verktygspanelen, och inställningarna kan enkelt justeras. Kabelaxeln på laddstationens baksida kan enkelt nås vid alla tillfällen. Gräsklipparhuset passar till GARDENAs robotgräsklippare SILENO City och Life.
  • Klipper gräset så effektivt som möjligt och arbetar självständigt, oavsett väder
  • Den smarta robotgräsklipparen märker om marken är frusen eller för frostig och pausar då programmet
  • Avgränsningstråden indikerar det område av trädgården som behöver klippas
  • Styrtråden riktar robotgräsklipparen tillförlitligt och helt automatiskt runt alla klippområden
  • Klarar trånga utrymmen, sluttningar eller lutningar på upp till 25%
  • Efter klippning kör robotgräsklipparen till sin laddstation för laddning
  • Kan enkelt rengöras med en trädgårdsslang

Leveransomfattning

  • 1 st Slingkabel, 150 m
  • 150 st Märlor
Tekniska data 
Arbetskapacitet500 m² ±20%
LaddningssystemAutomatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet25%
InformationspanelNej
TimerJa
HandtagstypIntegrerad
Typisk laddningstid75 min
Normal klipptid på en laddning70 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning3.5 kWh
Klipphöjd, min-max20–45 mm
Klippbredd16 cm
AlarmNej
PIN kodJa
LyftsensorJa
LutningssensorJa
Produktstorlek (LxBxH)52x34x22 cm
Vikt6,1 kg

Specifikationer

Klipparea 500 m²

Gräsuppsamlare Nej

EAN 3140964

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat