Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena SILENO lifeArt.nr: 3140900

Gardena
Robotgräsklippare
för 700 m², med garage
Beskrivning
Art.nr: 3140900
Kompakt och tystgående robotgräsklippare som kommer med garage. Garaget skyddar mot direkt solljus och regn.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
16 333 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3140900
Kompakt och tystgående robotgräsklippare som kommer med garage. Garaget skyddar mot direkt solljus och regn.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA SILENO life är en kraftfull robotgräsklippare för gräsmattor på upp till 700 m². Tystgående, mångsidig och smart utformad. Gräsklipparen är idealisk för medelstora gräsmattor och kombinerar ett högpresterande och precist resultat med bekväm klippning. Börja genom att plocka upp din smarttelefon och öppna GARDENA Bluetooth-appen genom vilken du kontrollerar och justerar storleken på din gräsmatta, önskade klippdagar och önskad starttid.

GARDENA Bluetooth-appen guidar dig genom den första installationen steg för steg. Robotgräsklipparen sätter upp ett schema och är sedan klar att börja klippa på nolltid. Det är enkelt att bekvämt kontrollera SILENO life via Bluetooth från upp till 10 m avstånd. Robotgräsklipparen fungerar som den optimala gräsklipparen och GARDENA Bluetooth-appen använder sin schemaläggningsassistent för att ge din trädgård den omsorg som behövs.

Denna gräsklippare är av högsta klass med låga ljudnivåer på endast 57 dB(A) tack vare en särskilt tyst motor. Du och dina grannar kan därför koppla av i trädgården trots att din robot är igång. Den sofistikerade CorridorCut guidar klipparen medan den arbetar i smala utrymmen och täta hörn på bara 60 centimeter i bredd utan några problem. CorridorCut kommer också guida din robot för att hantera knepigare delar på gräsmattan. Guidad av SensorControl bedömer roboten själv hur ofta din gräsmatta behöver klippas och stängs av i linje med grästillväxten. Den smarta trädgårdshjälpen kommer att klippa gräset så effektivt som möjligt.

SILENO klipper gräsmattan oavsett väder, regn eller solsken. Den smarta robotgräsklipparen känner även av om marken är frusen, roboten stoppar då sitt program tills marken har tinat upp. Begränsningskabeln indikerar till klipparen vilket område av trädgården som ska klippas. På samma sätt leder guidekabeln robotgräsklipparen på ett tillförlitligt sätt och helt automatiskt runt alla klippningsområden. Gräsklipparen har inga problem att passera genom smala utrymmen och inte heller över sluttningar eller lutningar på upp till 35 procent. När jobbet är gjort vänder den hårt arbetande klipparen tillbaka till laddningsstationen igen. Det gåt helt per automatik, vilket ger dig mer tid att fokusera på de saker du älskar i trädgården. SILENO kan enkelt rengöras med en trädgårdsslang.

För att kunna använda GARDENA Bluetooth App och funktionerna hos GARDENA Bluetooth-trädgårdsredskapen måste du registrera dig online och skapa ett användarkonto hos GARDENA eller Husqvarna-koncernen.

Garage GARDENA 15020-20
GARDENA 15020-20 är ett robust gräsklipparhus som skyddar robotgräsklipparen och laddstationen från både sol och regn. Det infällbara taket ger bekväm åtkomst till verktygspanelen, och inställningarna kan enkelt justeras. Kabelaxeln på laddstationens baksida kan enkelt nås vid alla tillfällen. Gräsklipparhuset passar till GARDENAs robotgräsklippare SILENO City och Life.
 • Bluetooth Connection
 • Låg ljudnivå (57dBA) som är bäst i sin klass och som inte stör dig alls
 • Gräsklipparen är en expertnavigatör som tar sig an de smalaste utrymmena och de snävaste hörnen med pålitlig precision
 • Arbetar i alla väder, regn som solsken
 • Gräsklipparen klipper alla former av gräsmattor, från enkla till komplexa, inklusive sluttningar på upp till 35 procent
 • Perfekt för mellanstora och komplicerade gräsmattor
 • Den smarta frostsensorn känner av temperaturer nära fryspunkten och hoppar över klippning för att skydda gräsmattan
 • Enkel rengöring
 • Begränsningskabeln bestämmer klippområdet på ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt och ser till att robotgräsklipparen bara klipper de områden som anges
 • Punktklippningsfunktionen, som är en typ av spiralklippning, gör att SILENO life passar utmärkt för områden som annars är svåra att nå, exempelvis under studsmattor och trädgårdsmöbler

Leveransomfattning

 • 1 styck laddstation
 • 1 styck Slingkabel 200 m
 • 1 styck Lågspänningskabel 5 m
 • 300 stycken Märlor
Tekniska data 
KlippsystemKnivdisk med 3 knivar
Klipphöjd, Min-Max20–50 mm
Klippbredd22 cm
Dubbel skärriktningJa
Arbetskapacitet700 m² ±20%
LaddningssystemAutomatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet35 %
Maximal lutning vid begränsningsslingan10 %
BatteritypLi-Ion
Typisk laddningstid60 min
Normal klipptid på en laddning65 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning4 kWh
App-styrdGARDENA Bluetooth App
InformationspanelMonoChrome Graphical Display 2,1"
TimerJa
HandtagstypIntegrerad
ProgramvaruuppdateringUSB
IP-klassningIPX5
Upplevd ljudnivå57 dB(A)
AlarmJa
PIN kodJa
LyftsensorJa
LutningssensorJa
Dimensioner (LxBxH)58x39x23 cm
Vikt8,3 kg

Specifikationer

Klipparea 700 m²

Gräsuppsamlare Nej

EAN 3140900

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat