Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardenfire MagmaArt.nr: 3079639

Gardenfire
Eldstad
svart
Beskrivning
Art.nr: 3079639
Gardenfire Magma är en effektiv vedeldande eldstad. Magmas utformning gör att syre sugs in framifrån längs bottenplattan, syresätter veden, vänder längs in i eldstaden och passerar veden en gång till på vägen ut.
Prisjakt
PriceRunner
4 211 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-11 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3079639
Gardenfire Magma är en effektiv vedeldande eldstad. Magmas utformning gör att syre sugs in framifrån längs bottenplattan, syresätter veden, vänder längs in i eldstaden och passerar veden en gång till på vägen ut.

Produktinformation

Egenskaper

Gardenfire Magma är en effektiv vedeldande eldstad. Magmas utformning gör att syre sugs in framifrån längs bottenplattan, syresätter veden, vänder längs in i eldstaden och passerar veden en gång till på vägen ut. På detta sätt får veden obegränsat med syre samtidigt som luften blir uppvärmd två gånger i eldstaden. Den höga värmen och förbränningen gör dessutom att stora mängder luft åker in och ut ur eldstaden. Luftflödet blir som en strålkanon av varm luft som skjuts ut till er som sitter framför eldstaden. Detta är nyckeln till att Magma både brinner så bra och värmer så gott.

Det finns inga rörliga delar på en Magma så ingenting kan krångla eller gå sönder. Bottenplattan är tillverkad av 3 mm plåt och den robusta konstruktionen tillsammans med en vikt om endast 16 kg gör att eldstaden enkelt kan flyttas runt. Vid placering på trädäck eller annat brännbart material rekommenderar vi ett rejält (tjockt) eldstadsplan av plåt eller sten under eldstaden. Gardenfire golvplåt har fötter som skapar en extra luftspalt mellan trädäck och eldstad. Täck gärna över eldstaden och ta in den på vintern för maximal livslängd.

OBS: Färgen härdas genom eldning och det tar ett par eldningar tills det skett. Det betyder att man inte ska vidröra en varm Magma Svart förrän den svalnat första gångerna man eldat.
  • Effektiv terassvärmare
  • Extremt flexibel och flyttas enkelt runt eller ställs fram vid användning
  • Spridningsvinkel på ca 90 grader för värmespridning framför eldstaden
  • Låg placering gör att hela kroppen värms
Tekniska data 
Mått (LxBxH) 600x420x660 mm
Mått mellan fötter/ben115×410 mm
Vikt16 kg
MaterialStålplåt (lackerad i en värme- och väderbeständig färg)
Mått på emballage72x61x45 cm

Specifikationer

EAN 7421087079650

Rekommenderat