Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena 298-20Art.nr: 2970495

Gardena
Toppsax
S, med utväxling
Beskrivning
Art.nr: 2970495
Toppsax med 5-växlad transmission, idealisk för att klippa färska grenar högt upp i träden. Dubbelverkande hävarmsmekanism och 5-växlade transmission ger betydande kraftbesparingar. Med härdade, klippskyddade blad utformade speciellt för grenfixering.
Prisjakt
PriceRunner
708 kr
Inkl. moms
1 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2970495
Toppsax med 5-växlad transmission, idealisk för att klippa färska grenar högt upp i träden. Dubbelverkande hävarmsmekanism och 5-växlade transmission ger betydande kraftbesparingar. Med härdade, klippskyddade blad utformade speciellt för grenfixering.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA 298-20 är en toppsax till GARDENA combisystem med 5-växlad transmission (60% mer kraft) som är idealisk för att klippa färska grenar högt upp i träden. I kombination med GARDENA combisystem Teleskopskaft kan grenarna med enkelhet klippas direkt från marken, utan stege. Låsklämman garanterar att anslutningen hålls säkrad. Den dubbelverkande hävarmsmekanismen och 5-växlade transmissionen ger betydande kraftbesparingar. Det garanterar enkel klippning av grenar upp till ca 35 mm i diameter. De härdade, klippskyddade bladen utformade speciellt för grenfixering (grenen låses fast under klippningen) garanterar ett rent och precist snitt, så väl som enkel bortförsel av rester.

Extra bekvämt: toppsaxen kan hängas på grenar vilket underlättar ytterligare under användandet. Tack vare det justerbara D-handtaget blir hanteringen kraftfull, bekväm och ergonomisk. D-handtaget har repförvaring (repet trasslar sig inte under hantering/förvaring) med fixering för änden av repet på båda sidor. Draglinan är 4,7 m lång samt rivtålig och hanteras enkelt.
  • Härdade skär med klibbskydd ger rena och fina snitt, så att trädet inte skadas
  • Kan hängas på grenar - gör att du som användare kan spara på krafterna
  • De tyska kvalitetsprodukterna från Gardena står för pålitlig prestanda, tillförlitlighet och ständig innovation
  • Dubbelverkande hävarmsmekanism och 5-växlad transmission resulterar i betydande kraftbesparingar
  • Försedd med låsklämma som garanterar att anslutningen hålls säkrad
  • Justerbart D-handtag för kraftfull, bekväm och ergonomisk hantering
Tekniska data: 
Längd, draglina4,7 m
Maximal grentjocklek35 mm
SkärtypSidoskär

Specifikationer

Kapkapacitet 35 mm

EAN 4078500012614

Garanti

25 års garanti på Combisystem-produkter
GARDENA erbjuder 25 års garanti på trädgårdsredskap i Combisystem-serien. Läs mer om vilka villkor som gäller på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat