Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena ClassicArt.nr: 2970015

Gardena
Redskapsset
Beskrivning
Art.nr: 2970015
Redskapsset med två handverktyg för de enklare planterings- och beskärningsprojekten. Setet innehåller en robust planterspade och en sekatör.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2970015
Redskapsset med två handverktyg för de enklare planterings- och beskärningsprojekten. Setet innehåller en robust planterspade och en sekatör.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Classic är ett redskapsset med två handverktyg för de enklare planterings- och beskärningsprojekten. Setet innehåller en robust planterspade och en sekatör. Classic planterspade passar för plantering och omplantering i krukor, blomlådor och rabatter. Det ergonomiskt formade handtaget ligger bekvämt i handen och det böjda skaftslutet förhindrar att handen slinter när du arbetar. Spaden är 8 cm bred och tillverkad i högkvalitativt stål med en beläggning i Duroplast. Mycket hållbar och tålig mot korrosion.

Classic sekatör klipper lätt av även grövre grenar. Tack vare de ergonomiskt utformade handtagen ligger sekatören bekvämt i handen. Två olika fattningar gör att du kan knipsa av blommor och unga skott och även kapa av tjockare grenar på upp till 18 mm där du behöver mer kraft. Det vinklade klipphuvudet har precisionsslipade och klibbskyddade skär, och enheten låses enkelt och säkert med enhandsgrepp. Sekatören har även savspår och trådkapare.

Tack vare ergonomisk design och högkvalitativa material är det här setet byggt för att hålla länge.
  • Set lämpat för plantering och beskärning
  • Högkvalitativa material och ergonomisk design gör handredskapen bekväma att använda och hållbara

Specifikationer

EAN 4078500050111

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat