Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena EcoLineArt.nr: 3102238

Gardena
Rotjärn
Beskrivning
Art.nr: 3102238
Rotjärn som enkelt och exakt låter dig ta bort ogräs med roten och städar upp din planteringsbädd eller gräsmatta på nolltid. Dessutom är den särskilt lämplig för att ta bort maskrosor.
Prisjakt
PriceRunner
150 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-04-29 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3102238
Rotjärn som enkelt och exakt låter dig ta bort ogräs med roten och städar upp din planteringsbädd eller gräsmatta på nolltid. Dessutom är den särskilt lämplig för att ta bort maskrosor.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA EcoLine rotjärn låter dig enkelt och exakt ta bort ogräs med roten och städar upp din planteringsbädd eller gräsmatta på nolltid. Dessutom är den särskilt lämplig för att ta bort maskrosor. Spaden är tillverkad av plastkomponenter gjorda av mer än 85 % återvunnet material - mestadels från hushållsavfall. Dess huvud är tillverkat av särskilt robust, belagt stål, som är tillverkat av mer än 25 % återvunnet material. Rotjärnet har ett robust material och en elegant design. Handtaget är dessutom ergonomiskt format, vilket gör trädgårdsarbetet extra bekvämt. Änden på handtaget är gjord av vaxat 100 % FSC®-certifierat bokträ.

Kvalitetsprodukten är tillverkad i Tyskland med en 25-årig tillverkargaranti från GARDENA. ReTh!nk EcoLine-serien är tillverkad med hållbarhet, varaktighet och design i åtanke.
  • Ta enkelt och exakt bort ogräs med roten
  • Särskilt lämplig för att ta bort maskrosor
  • Huvud tillverkat av särskilt robust, belagt stål
  • Handtaget är ergonomiskt format för extra bekvämt trädgårdsarbete

Specifikationer

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057493

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat