Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena 300 PPArt.nr: 2970498

Gardena
Trädgårdssåg
rak
Beskrivning
Art.nr: 2970498
Trädgårdssåg med ett 325 mm långt, rakt sågblad som kan användas på ett flexibelt sätt. Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och dubbelslipning garanterar säker kapning. Försedd med säkerhetslås som ser till att kopplingen sitter säkert.
Prisjakt
PriceRunner
372 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
334 kr -10%
Inkl. moms
5 st i lager | Skickas tisdag, 2 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970498
Trädgårdssåg med ett 325 mm långt, rakt sågblad som kan användas på ett flexibelt sätt. Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och dubbelslipning garanterar säker kapning. Försedd med säkerhetslås som ser till att kopplingen sitter säkert.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA 300 PP är en Combisystem-trädgårdssåg med ett 325 mm långt sågblad som kan användas på ett flexibelt sätt beroende på var du vill såga: Om du vill kapa lättåtkomliga grenar kan du helt enkelt använda trädgårdssågen som en vanlig handsåg. Sågen ligger väl i handen tack vare det ergonomiska handtaget med bekväma mjukplastdelar. Om du vill kapa grenar på upp till fem meters höjd förlänger du enkelt trädgårdssågen med ett Combisystem teleskopskaft. Praktisk: Sätt helt enkelt på Combisystem-skaftet på sågen.

Säkerhetslåset ser till att kopplingen sitter säkert. Precisionstandningen med impulshärdade tandspetsar och dubbelslipning garanterar säker kapning. Tack vare en speciell beläggning är CS trädgårdsåg 300 PP skyddad mot rost på bästa sätt. Glidstoppet längst ut på handtaget förhindrar att du glider också vid dragrörelser. Sågen kan hängas upp på den inbyggda öglan, och sågbladet kan skyddas med bladskyddet. På så vis ser du till att CS trädgårdssåg alltid förvaras på ett säkert sätt.
  • Det raka sågbladet har en längd på 325 mm
  • En produkt – flera användningssätt: Använd CS trädgårdssåg med handtag där du når, eller förläng det med teleskopskaftet för att nå högt
  • Glidstoppet längst ut på handtaget förhindrar att du glider
  • De tyska kvalitetsprodukterna från Gardena står för pålitlig prestanda, tillförlitlighet och ständig innovation
  • Det hårdförkromade sågbladet gör att verktyget kan användas under lång tid utan att rosta
  • Häng enkelt upp sågen i den inbyggda öglan, och med bladskyddet kan du förvara den säkert på en praktisk plats tills du behöver den igen

Specifikationer

Justerbar längd Ja

Hopfällbar Nej

EAN 4078500873703

Garanti

25 års garanti på Combisystem-produkter
GARDENA erbjuder 25 års garanti på trädgårdsredskap i Combisystem-serien. Läs mer om vilka villkor som gäller på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat