Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

AL-KO BC 223 BArt.nr: 1180158

AL-KO
Röjsåg
Beskrivning
Art.nr: 1180158
Bensindriven röjsåg med en lättstartad 0,7 kW tvåtaktsmotor som levererar effektiva klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Har en klippbredd på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).
Prisjakt
PriceRunner
2096.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 5-6 dagar
Beskrivning
Art.nr: 1180158
Bensindriven röjsåg med en lättstartad 0,7 kW tvåtaktsmotor som levererar effektiva klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Har en klippbredd på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

AL-KO BC 223 B är en bensindriven röjsåg som övertygar med effektiva klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Utan kabel och batteriladdningstider arbetar nybörjarmodellen bland bensindrivna röjsågar med en klippbredd på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv) i större trädgårdar, på ängar och i slingrande delar av din tomt. Arbeta med denna röjsåg där din gräsklippare inte räcker till. Den låga vikten, det justerbara Bike-greppet (B-grepp) och den bekväma tipp-automatiken (vid trådinställningen) ger alltid optimal trådlängd och garanterar en säker och enkel hantering av röjsågen. Arbeta bekvämt och ergonomiskt tack vare bärsele med höftskydd.

Med en lättstartad 0,7 kW tvåtaktsmotor av nyaste generationen har du med denna röjsåg en kraftfull medhjälpare som även du som är nybörjare och hobbyträdgårdsmästare kan använda lätt och säkert. På så sätt klarar den kraftfullt alla marktyper - stora gräsytor, högt gräs, häckar eller sly. Optimal flexibilitet tack vare utbytbart klipphuvud: Det skonsamma trådhuvudet med 41 cm klippbredd kan i en handvändning bytas ut mot det medföljande 25 cm metallkniven. Röjsågens låga vikt (5,9 kg) liksom den enkla hanteringen med ergonomiskt Bike-grepp garanterar effektivt arbete och snabba klippresultat på öppna ytor, likaväl som vid staket och murar. Lätt, robust skaft av aluminium. Med tipp-automatik ställer du lätt in den optimala trådlängden för klipparen, genom att du enkelt knackar med trimmerhuvudet på marken (utom vid knivdrift).

Trots bensinmotorn kan BC 223 B med sin ergonomiska utformning, optimala viktfördelning och de bekväma handtagen även lätt hanteras av hobbyträdgårdsmästare och nybörjare.
  • Mycket lätt, behändig motordriven röjsåg för oberoende arbete
  • Lättstartad tvåtaktsmotor med dragstart
  • Säker, noggrann styrning tack vare justerbart cykelstyre och bärsele med höftskydd
  • Trådpuls och robust knivblad ingår
  • Lång livslängd tack vare dubellagrad vevaxel

Leveransomfattning

  • 1 styck Knivblad, 3-tandat
Tekniska data: 
Motortyp2-takts, bensin
Motoreffekt (hk)1,0
Motoreffekt (kW)0,7
Cylindervolym22,5 ccm
Varvtal/min9500
Uppmätt ljudtryck, LpA102 dB(A)
K-värde2,25 m/s²
Uppmätt ljudeffekt, LwA110 dB(A)
Garanterad ljudeffekt, LwA112 dB(A)
Osäkerhetsfaktor, KpA2,0 dB(A)
Extra trådspoleNej
PrimerJa
Klippbredd, tråd41 cm
Klippbredd, kniv25 cm
Elektrisk startNej
Bensintankvolym0,55 l
Vribrationsvärde, ahw7,5 m/s²
Axeldiameter26 mm
Bruttovikt6,2 kg
Nettovikt5,5 kg

Specifikationer

EAN 4003718059533

Recensioner

Rekommenderat