Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Milwaukee M18 FCHSC-0Art.nr: 2290195

Milwaukee
Motorsåg
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2290195
18 V kedjesåg med flexibelt batterisystem. Utrustad med nästa generation POWERSTATE™ kolborstfri motor och REDLINK PLUS™-elektronik för bättre prestanda och hållbarhetr. Försedd med ett kortare svärd på 30 cm som tillåter användaren att arbeta i trånga utrymmen. Kedjan har en hastighet på 12,4 m/s.
Prisjakt
PriceRunner
5 745 kr
Inkl. moms
1 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2290195
18 V kedjesåg med flexibelt batterisystem. Utrustad med nästa generation POWERSTATE™ kolborstfri motor och REDLINK PLUS™-elektronik för bättre prestanda och hållbarhetr. Försedd med ett kortare svärd på 30 cm som tillåter användaren att arbeta i trånga utrymmen. Kedjan har en hastighet på 12,4 m/s.

Produktinformation

Egenskaper

Milwaukee M18 FCHSC-0 är en kedjesåg på 18 V med flexibelt batterisystem som gör att sågen passar alla M18-batterier från Milwaukee. På en full 12,0 Ah-batterladdning klarar M18 FCHSC-0 att såga 150 stycken tallstammar på 100 x 100 mm. Utrustad med nästa generation POWERSTATE™ kolborstfri motor och REDLINK PLUS™-elektronik som tillsammans med ett REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri ger överlägsen prestanda, hållbarhet och drifttid i tunga applikationer.

Variabel hastighetsutlösare gör det möjligt för användaren att ha full kontroll över effektkurvan, vilket ger ett ögonblickligt gasreglage och når full hastighet på under en sekund. Kedjesåg M18 FCHSC-0 är försedd med ett kortare svärd på 30 cm. Detta tillåter användaren att arbeta i trånga utrymmen. Kedjan har en hastighet på 12,4 m/s. Sågens metallspetspinnar gör det möjligt att öka hävstångseffekten vid kapning. Milwaukee M18 FCHSC-0 levereras med olja (80 cc), kedjeverktyg och svärdskydd. Oljebehållaren har fönster och lättillgänglig tank.

OBS! Batterier och laddare medföljer ej.

Egenskaper
  • Levererar kraften att överträffa de mest krävande kedjesågsapplikationer vs bensindrivna motsvarigheter
  • FUEL™-tekniken gör att sågen kan behålla hastigheten i tunga applikationer och överträffa bensindrivna kedjesågar upp till 40cc
  • Nästa generation POWERSTATE™ kolborstfri motor, REDLINK PLUS™-elektronik och REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri ger överlägsen prestanda, hållbarhet och drifttid i tunga applikationer
  • Klarar att såga 150 stycken 100 x 100 mm tallstammar på en full 12,0 Ah-batteriladdning
  • Sågens kortare svärd på 30 cm tillåter användare att arbeta i trånga utrymmen
  • Variabel hastighetsutlösare gör det möjligt att ha full kontroll över effektkurvan
  • Metallspetspinnar gör det möjligt för användaren att öka hävstångseffekten vid kapning
  • Oljebehållare med fönster och lättillgänglig tank
  • Flexibelt batterisystem: passar alla Milwaukee M18-batterier


Medföljande tillbehör
  • 1 styck Olja, 80 cc
  • 1 styck Kedjeverktyg
  • 1 styck Svärdskydd

Tekniska data:  
Spänning 18 V
Batterityp Li-ion
Kedjehastighet 12,4 m/s
Svärdlängd 30 cm

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Nej

EAN 4058546290696

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Milwaukee erbjuder en förlängd garanti på 3 år. Garantin gäller alla Milwaukee elverktyg som registrerats inom 4 veckor från inköpsdatum. Batterier, laddare och tillbehör omfattas inte av den förlängda garantin. Läs mer och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat