Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Black & Decker GTC18452PC-QWArt.nr: 2840210

Black & Decker
Häcksax
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2840210
18 V häcksax med en bladlängd på 45 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad.
Prisjakt
PriceRunner
2 472 kr
Inkl. moms

Estimerat 12-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2840210
18 V häcksax med en bladlängd på 45 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad.

Produktinformation

Egenskaper

Black & Decker GTC18452PC-QW är en 18 V häcksax med en bladlängd på 45 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad. Med ett enda knapptryck aktiveras ett långsammare och mer kraftfullt läge som kan skära genom tjocka grenar utan att sågbladet fastnar. Sågbladet som är dubbelverkande och i härdat stål skär enkelt genom häckar.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Tvåhands säkerhetsbrytare förhindrar oavsiktlig start
  • Handtag designat för flera grepp ger optimal komfort och kontroll
  • En del av POWERCOMMAND™-systemet: Skär genom grenar och rensar utan att skada sågbladet eller häcken
  • Designad för att vara bekväm och säker att använda
  • Slitstark och robust med skarpa knivblad

Leveransomfattning

  • 1 st 2,0 Ah-batteri
  • Laddare
Tekniska data:
Spänning18 V
BatteriNiCd , 2.0 Ah
Bladlängd45 cm
Slagtal1300/min
SågbladsrörelseDual Action
Tandavstånd18 mm
Laddningstid5 timmar
Knivbromsunder 1 sek
Ljudeffekt73,8 dB(A)
Vibration2,1 m/s²
Vikt2,42 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Ja

EAN 5035048639924

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat