Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swim & Fun SolarBoardArt.nr: 2920028

Swim & Fun
Solvärmare
Beskrivning
Art.nr: 2920028
Solvärmare som gör att du snabbt kan värma upp badvattnet i trädgårdspoolen till en behaglig temperatur. Kan öka vattentemperaturen med upp till 5°C, beroende på antalet soltimmar och solens styrka.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2920028
Solvärmare som gör att du snabbt kan värma upp badvattnet i trädgårdspoolen till en behaglig temperatur. Kan öka vattentemperaturen med upp till 5°C, beroende på antalet soltimmar och solens styrka.

Produktinformation

Egenskaper

Notera att produkten direktlevereras och kommer i separat kolli. Val i kassan som leverans till ombud eller hämta hos oss appliceras ej på denna produkt.
Med en SolarBoard värmer du snabbt badvattnet i trädgårdspoolen till en behaglig temperatur. SolarBoard kan öka vattentemperaturen med upp till 5°C, beroende på antalet soltimmar och solens styrka. Solvärmaren lämpar sig speciellt för mindre trädgårdspooler med filtersystem, och kan ställas upp individuellt eller flera sammankopplade. Stödbenen på SolarBoard ger den optimala vinkeln på 30° för att fånga så mycket av solens värmande strålar som möjligt.

Så fungerar SolarBoard.
När det kalla vattnet leds genom interna rörsystemet värms det upp av solens strålar och leds därefter tillbaka till trädgårdsbassängen. Uppvärmningen beror på antalet soltimmar och styrkan på solljus, liksom vattenflödet.

Bevara värmen på natten och mulna dagar.
Vi rekommenderar användning av ett bypass-kit (1572) och sommaröverdrag med termofunktion för att minimera värmeförlusten. Ett bypass-kit ger dig möjlighet att leda vattnet utanför solvärmaren på natten och mulna dagar när solen inte värmer så effektivt. Om det uppvärmda vattnet leds genom solvärmaren på natten kyls det snabbt av och så måste du börja om från början nästa dag.

Det är också en bra idé att skydda vattenytan med ett termiskt överdrag, för att minska värmeförlusterna från ytan. Och ju mer lä du kan ge trädgårdspoolen desto bättre. Vinden har också en avkylande effekt på vattnet. Vid hopkoppling av flera SolarBoards måste du också använda bypass-kitet.
  • 1 st SolarBoard per 9 000 liter poolvatten
  • Mått angivna i cm: B75 L 96 H47
  • Max. flöde: 6 500 l/t
  • Vattenvolym: 12 liter
  • I paketet ingår 2 spännband, 1 slang 90 cm, 1 slang 48 cm

Specifikationer

EAN 5704841010628

Rekommenderat