Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

BWT D300Art.nr: 2920249

BWT
Poolrobot
Beskrivning
Art.nr: 2920249
Poolrobot för rengöring av poolens golv, väggar och vattenlinje i pooler upp till 100 m². Utrustad med ett justerbart handtag och har ett mycket kraftfull sugkraft som kan uppnå två gånger starkare sugkraft genom exakta justeringar av munstyckena.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2920249
Poolrobot för rengöring av poolens golv, väggar och vattenlinje i pooler upp till 100 m². Utrustad med ett justerbart handtag och har ett mycket kraftfull sugkraft som kan uppnå två gånger starkare sugkraft genom exakta justeringar av munstyckena.

Produktinformation

Egenskaper

BWT D300 är en poolrobot som rengör poolens golv, väggar och vattenlinje. Gjord för rengöring av poolområden upp till 100 m². BWT D300 APP poolrobotar har ett justerbart handtag. I stillastående läge kan den användas för att bära poolroboten. I vattnet fungerar det som en intelligent motvikt för att balansera roboten. Handtaget kan justeras till ett diagonalt läge för att optimera det område som täcks av roboten. BWT-poolrobotar är utrustade med mycket kraftfull sugkraft och kan uppnå två gånger starkare sugkraft genom exakta justeringar av munstyckena. Ju närmare de är ytan som rengörs, desto starkare är absorbansen. Absorptionsförmågan kan justeras så att den effektivt samlar upp den givna typen av smuts som finns. Om du till exempel är nära en strand kan munstyckena ställas in så att de enkelt tar bort varje sandkorn.

BWT D300-modellen levereras med Bluetooth-modul. Genom att ladda ner en gratis app i APP Store eller PLAY Store kan poolroboten enkelt styras med fingertopparna. Detta är perfekt när man fokuserar på särskilt problematiska områden. Poolen är omedelbart ren utan ansträngning.

Perfekt för din pool
Perfekt för pooler i alla former och storlekar, inklusive fristående pooler. Med PVA-hjul och borstar kan BWT-roboten enkelt navigera runt alla ytor.

Enkelt och praktiskt
BWT-poolrobotar är intuitiva och enkla att använda: du startar det och det är det.

Smidig på alla ytor med ett utmärkt grepp
Kan enkelt köras även på de brantaste stigningarna. Det är alltid fascinerande att titta på!

Snabb rengöring
Rör sig snabbt och rengör effektivt. De inkluderar det intelligenta och exklusiva Smart Navigation System. Med ett gyroskop och en algoritm genomsöker navigationssystemet noteras hinder, varefter den optimala rengöringen beräknas. Det ger en kortare rengöringscykel och hela ytan rengörs. Poolgolv, väggar och vattenlinjer blir snabbt helt rena med ett minimum av extra körning.

Ultimate power
Extremt tillförlitlig tack vare den robusta växellådan, drivmotorn och en kraftfull smutsuppsamlingspump. Detta är den perfekta lösningen för snabb, optimal navigering, oöverträffad tillförlitlighet och rengöringsförmåga

Energieffektiv
BWT-poolrobotar rengör snabbt och effektivt. De använder lite energi och ger oklanderlig rengöring.

Ergonomisk
Poolroboten är utformad för att vara lätta och bekväma att använda:
- Filtret sitter högst upp för enkel åtkomst. Den är utrustad med ett handtag så att händerna hålls rena medan filtret tvättas
- Transport och förvaring är lätt tack vare den robusta och praktiska caddie-vagnen
- Strömkabeln innehåller en elektrisk vridbar vridning som ger poolroboten fri rörlighet
- Elektrisk vridbar insida!

Säker och pålitlig
Konsumenternas säkerhet är av största vikt. Därför kör BWT-poolrobotarna från en lågspänningstransformator och det finns en inbyggd automatisk stoppfunktion som följer europeisk lagstiftning. Poolrobotarna är också utrustade med säkerhetsmekanismer som fungerar både i och ut ur vattnet.

Leveransomfattning

  • 1 styck Bluetooth-modul
Tekniska data: 
PoolytaUpp till 100 m²
Rengöringscykellängd1,5/2/2,5 h
RengöringBotten, väggar och vattenlinje
BorstePVA-borste + extra vibrerande borste
Filtrering4D-filter (x2)
NavigationssystemSmart navigering
Filtreringsfinhet2 mikron
KörsystemUltimate Power
SnoddkabelJa
Kabellängd23 m
Justerbara munstyckenJa
Mått (L x B x H)39,1 x 46,9 x 26,8 cm
Vikt11 kg

Specifikationer

EAN 7290018005033

Rekommenderat